Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yeni dünya şampiyonu yetişiyor

SPOR 19.03.2018 - 17:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4001+ kez okundu.
 

Yeni dünya şampiyonu yetişiyor

Türkiye Halter Federasyonunun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan Minikler Türkiye Şampiyonası Ankara Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

AYDIN- 43 ilden 160 sporcunun katılımı ile yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Sporcuları Furkan Çakar, Mehmet Özcan ve Alperen Sökmen katıldı. Şampiyonaya damga vuran Aydınlı Furkan Çakar adeta izleyenleri performansı ile büyüledi. Şampiyonada 42 kg. sıkletinde yarışan Furkan, koparmada 41 kg, silkmede 50 kg. kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu. 20 sporcunun yarıştığı 42 kg. sıkletinde rakiplerinin hepsini geride bırakmayı başaran Furkan altın madalyanın sahibi olarak Aydın’ın gururu oldu. Aydınlı Furkan Türkiye Şampiyonu İle Yetinmedi Aydınlı Furkan ayrıca Minikler Türkiye Şampiyonasına katılan 160 sporcu arasından en teknik sporcu unvanını da elde ederek başarısına bir yenisini daha ekledi. Böylece Minik Sporcu Furkan Çakar şampiyonada en değerli sporcular arasında yer aldı. Yeni Dünya Şampiyonu Yetişiyor Aydın Genç Efeler Spor Kulübü adına ilk defa ulusal müsabakada yarışan Furkan Çakar elde ettiği Türkiye Şampiyonası ile gelecek için umutlandırdı. Antrenörü Yunus Emre Demirtaş, “Furkan Çakar da Dünya Şampiyonu olan Ayşegül Çakın gibi Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan halter kurslarında yetişen sporcumuzdur. Çok başarılı ve azimli olduğu için ilk Türkiye Şampiyonluğu başarısını elde etti. İnşallah Ayşegül Çakın gibi daha birçok sporcumuzu da Dünyanın zirvesinde yer almasını sağlayarak İstiklal Marşımızı okuturuz. Bizlere her konuda destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Türkiye Halter Federasyonunun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan Minikler Türkiye Şampiyonası Ankara Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

AYDIN- 43 ilden 160 sporcunun katılımı ile yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Sporcuları Furkan Çakar, Mehmet Özcan ve Alperen Sökmen katıldı.

Şampiyonaya damga vuran Aydınlı Furkan Çakar adeta izleyenleri performansı ile büyüledi. Şampiyonada 42 kg. sıkletinde yarışan Furkan, koparmada 41 kg, silkmede 50 kg. kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu. 20 sporcunun yarıştığı 42 kg. sıkletinde rakiplerinin hepsini geride bırakmayı başaran Furkan altın madalyanın sahibi olarak Aydın’ın gururu oldu.

Aydınlı Furkan Türkiye Şampiyonu İle Yetinmedi

Aydınlı Furkan ayrıca Minikler Türkiye Şampiyonasına katılan 160 sporcu arasından en teknik sporcu unvanını da elde ederek başarısına bir yenisini daha ekledi. Böylece Minik Sporcu Furkan Çakar şampiyonada en değerli sporcular arasında yer aldı.

Yeni Dünya Şampiyonu Yetişiyor

Aydın Genç Efeler Spor Kulübü adına ilk defa ulusal müsabakada yarışan Furkan Çakar elde ettiği Türkiye Şampiyonası ile gelecek için umutlandırdı. Antrenörü Yunus Emre Demirtaş, “Furkan Çakar da Dünya Şampiyonu olan Ayşegül Çakın gibi Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan halter kurslarında yetişen sporcumuzdur. Çok başarılı ve azimli olduğu için ilk Türkiye Şampiyonluğu başarısını elde etti. İnşallah Ayşegül Çakın gibi daha birçok sporcumuzu da Dünyanın zirvesinde yer almasını sağlayarak İstiklal Marşımızı okuturuz. Bizlere her konuda destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.