Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yemekten zehirlenen askerlerden 60’ı taburcu oldu

ASAYİŞ 04.06.2018 - 16:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3010+ kez okundu.
 

Yemekten zehirlenen askerlerden 60’ı taburcu oldu

Zehirlenen 62 askerden 60’ı taburcu oldu 2’sinin tedavisi devam ediyor.

DENİZLİ- Denizli’de dün gıda zehirlenmesi geçiren 62 askerden 60’ı tedavilerinin ardından taburcu olurken, 2’sinin ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Denizli Tugay Komutanlığında geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan olayda vatani görevini yapan askerlerden 62’si öğlen karavanasında çıkan yemekten yedikten sonra mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı şikayetleri ile tugay revirine başvurmuş, askerlerin yapılan kontrollerinde zehirlendikleri tespit edilmişti. Ardından askerlerden 26 tanesi belli zaman aralıkları ile gün içerisinde Denizli Devlet Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilirken, 36’sı ise tugay revirinde müşahede altına alınmışlardı. Askerlerin 60’ı tedavilerinin ardından bugün akşam saatlerinde taburcu oldu. 2 askerin ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi.
Zehirlenen 62 askerden 60’ı taburcu oldu 2’sinin tedavisi devam ediyor.

DENİZLİ- Denizli’de dün gıda zehirlenmesi geçiren 62 askerden 60’ı tedavilerinin ardından taburcu olurken, 2’sinin ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Denizli Tugay Komutanlığında geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan olayda vatani görevini yapan askerlerden 62’si öğlen karavanasında çıkan yemekten yedikten sonra mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı şikayetleri ile tugay revirine başvurmuş, askerlerin yapılan kontrollerinde zehirlendikleri tespit edilmişti. Ardından askerlerden 26 tanesi belli zaman aralıkları ile gün içerisinde Denizli Devlet Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilirken, 36’sı ise tugay revirinde müşahede altına alınmışlardı.

Askerlerin 60’ı tedavilerinin ardından bugün akşam saatlerinde taburcu oldu. 2 askerin ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.