Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yeğenini öldürdü

ASAYİŞ 13.09.2017 - 13:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3198+ kez okundu.
 

Yeğenini öldürdü

Aydın’ın İncirliova ilçesinde amca ile yeğeni arasında yaşanan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

AYDIN- Olay, İncirliova ilçesine bağlı Eğrek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eğrek Mahallesi’nde yaşayan N.A (36) ile amcası H.A (60) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine amca ve yeğen birbirlerine ellerindeki bıçaklarla saldırdı. Aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanan amca ve yeğen, 112 Acil Servis ekiplerince Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan yeğen N.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan amca H.A’nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’ın İncirliova ilçesinde amca ile yeğeni arasında yaşanan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

AYDIN- Olay, İncirliova ilçesine bağlı Eğrek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eğrek Mahallesi’nde yaşayan N.A (36) ile amcası H.A (60) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine amca ve yeğen birbirlerine ellerindeki bıçaklarla saldırdı.

Aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanan amca ve yeğen, 112 Acil Servis ekiplerince Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan yeğen N.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan amca H.A’nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.