Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yazarlar Festivali başlıyor

GENEL 31.07.2018 - 20:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3917+ kez okundu.
 

Yazarlar Festivali başlıyor

Didim Belediyesi'nin katkıları ile bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Didim Altınkum Yazarlar Festivali’nin yarın başlayacağı bildirildi.

AYDIN- Didim Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 1 Ağustos - 15 Ağustos tarihleri arasında Didim Altınkum Yalı Caddesi’nde gerçekleşecek festivalde, ulusal ve yerel yazarlar okurları ve hayranları ile bir araya gelecek. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, yazarlar festivalinin geleneksel olarak düzenlenmesinin Didim'in tanıtımında büyük pay sahibi olduğunu belirtti.
Didim Belediyesi'nin katkıları ile bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Didim Altınkum Yazarlar Festivali’nin yarın başlayacağı bildirildi.

AYDIN- Didim Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 1 Ağustos - 15 Ağustos tarihleri arasında Didim Altınkum Yalı Caddesi’nde gerçekleşecek festivalde, ulusal ve yerel yazarlar okurları ve hayranları ile bir araya gelecek.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, yazarlar festivalinin geleneksel olarak düzenlenmesinin Didim'in tanıtımında büyük pay sahibi olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.