Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yazar Aygül, son kitabını Vali Ayyıldız’a takdim etti

SANAT 08.07.2019 - 10:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 59479+ kez okundu.
 

Yazar Aygül, son kitabını Vali Ayyıldız’a takdim etti

Yazar Bekir Aygül, ‘Çadırın Gözü, Yeniden Doğuş’u Vali Ayyıldız’a takdim etti

AYDIN  - Aydınlı Yazar Bekir Aygül, Yörüklerin yaşam öyküsünü konu olan üçüncü kitabı “Çadırın Gözü, Yeniden Doğuş”u, Aydın’da da görev yapmış olan İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a takdim etti. Yörüklerin hayatını konu alan “Çadırın Işığı, Orta Asya’dan Anadolu’ya Esen Yörük Rüzgarı” adlı romanıyla tanınan yazar Bekir Aygül, bu romanın ardından Yörüklerin kültürel, sosyal, ekonomik, askeri ve tüm yaşamlarını konu alan “Çadırın Gizemi, Yörüklerin Anayasası” isimli kitabı ile kamuoyunun takdirini kazandı. Çadır serisine devam eden Yazar Bekir Aygül, yeni çıkan romanı “Çadırın Gözü, Yeniden Doğuş” adlı kitabını, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a takdim etti. Vali Ayyıldız, “Yazarımız Bekir Aygül’ün çadır serisi eserleri ülkemizde önemli bir boşluğu doldurmaktadır. Bu kitabı da zevkle okuyacağım. Yazarımızdan yeni eserler bekliyor, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Yazar Bekir Aygül, ‘Çadırın Gözü, Yeniden Doğuş’u Vali Ayyıldız’a takdim etti

AYDIN  - Aydınlı Yazar Bekir Aygül, Yörüklerin yaşam öyküsünü konu olan üçüncü kitabı “Çadırın Gözü, Yeniden Doğuş”u, Aydın’da da görev yapmış olan İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a takdim etti.

Yörüklerin hayatını konu alan “Çadırın Işığı, Orta Asya’dan Anadolu’ya Esen Yörük Rüzgarı” adlı romanıyla tanınan yazar Bekir Aygül, bu romanın ardından Yörüklerin kültürel, sosyal, ekonomik, askeri ve tüm yaşamlarını konu alan “Çadırın Gizemi, Yörüklerin Anayasası” isimli kitabı ile kamuoyunun takdirini kazandı. Çadır serisine devam eden Yazar Bekir Aygül, yeni çıkan romanı “Çadırın Gözü, Yeniden Doğuş” adlı kitabını, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a takdim etti.

Vali Ayyıldız, “Yazarımız Bekir Aygül’ün çadır serisi eserleri ülkemizde önemli bir boşluğu doldurmaktadır. Bu kitabı da zevkle okuyacağım. Yazarımızdan yeni eserler bekliyor, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.