Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yaz sezonunda 3 ayrı konser

DÜNYA 20.06.2015 - 14:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3824+ kez okundu.
 

Yaz sezonunda 3 ayrı konser

Aydın'ın turistik ilçesi Didim, 2015 yaz sezonunda 3 ayrı konsere ev sahipliği yapacak.

Aydın'ın turistik ilçesi Didim, 2015 yaz sezonunda 3 ayrı konsere ev sahipliği yapacak. Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleşecek Didim Yaz Konserleri'nde Selçuk Balcı, Sıla ve Duman sahne alacak. Karadeniz müziğinin güçlü yorumcularından Selçuk Balcı, 17 Temmuz Cuma günü Didim'de konser verecek. D-Marin Amfitiyatro'da sahne alacak olan Selçuk Balcı'nın konser biletleri, satışa sunuldu. Türk pop müziğinin en sevilen kadın yorumcuları ve söz yazarlarından biri olarak başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Sıla da 19 Temmuz Pazar günü Didim D-Marin Amfitiyatro'da sahne alacak. Sıla'nın konser biletleri de 66 lira ile 110 lira arasında değişen fiyatlarla www.biletix.com adresinde satışa çıktı. “DUMAN, DİDİM'E GELİYOR” Didim Yaz Konserleri'nin son konuğu ise 18 Ağustos Salı günü başarılı Rock grubu Duman Didim'de hayranlarıyla buluşacak. 18 Ağustos'ta Didim D-Marin Amfitiyatro'da sahne alarak, sevenleri ile buluşacak. Duman'ın konser biletleri, 45 lira ön satış fiyatıyla www.biletix.com adresinde satışa sunuldu.
Aydın'ın turistik ilçesi Didim, 2015 yaz sezonunda 3 ayrı konsere ev sahipliği yapacak.

Aydın'ın turistik ilçesi Didim, 2015 yaz sezonunda 3 ayrı konsere ev sahipliği yapacak.

Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleşecek Didim Yaz Konserleri'nde Selçuk Balcı, Sıla ve Duman sahne alacak.

Karadeniz müziğinin güçlü yorumcularından Selçuk Balcı, 17 Temmuz Cuma günü Didim'de konser verecek. D-Marin Amfitiyatro'da sahne alacak olan Selçuk Balcı'nın konser biletleri, satışa sunuldu. Türk pop müziğinin en sevilen kadın yorumcuları ve söz yazarlarından biri olarak başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Sıla da 19 Temmuz Pazar günü Didim D-Marin Amfitiyatro'da sahne alacak. Sıla'nın konser biletleri de 66 lira ile 110 lira arasında değişen fiyatlarla www.biletix.com adresinde satışa çıktı.

“DUMAN, DİDİM'E GELİYOR”

Didim Yaz Konserleri'nin son konuğu ise 18 Ağustos Salı günü başarılı Rock grubu Duman Didim'de hayranlarıyla buluşacak. 18 Ağustos'ta Didim D-Marin Amfitiyatro'da sahne alarak, sevenleri ile buluşacak. Duman'ın konser biletleri, 45 lira ön satış fiyatıyla www.biletix.com adresinde satışa sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.