Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yaz konserlerine yoğun ilgi

MAGAZİN 08.08.2018 - 11:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3693+ kez okundu.
 

Yaz konserlerine yoğun ilgi

Aydın’ın Didim ilçesinde, turizm sezonuyla birlikte organize edilen yaz konserleri büyük ilgi görüyor.

AYDIN– Didim Fener'de düzenlenen konserde, yerel sanatçılardan akordeonda Ertuğrul Sonal, ritimde Alper Kökşen ve Didim Sanat Müziği Korosu (Dim-Der) Sanatçısı Ebru Kalem’den oluşan grup eserlerini hayranları eşliğin de verdi. Turizm sezonunda tatil için Didim’i tercih edenlerin, düzenlenen yaz konserlere karşı müzikseverlerin yoğun ilgisinin olduğunu belirten akordeon sanatçısı Ertuğrul Sonal, 41 bir yıldır sahnelerde müzikle uğraştığını ifade ederek, müzik evrensel olup insan hayatın da çok önemli bir yer teşkil ettiğini ve hayatın bir parçası olduğunu belirti. Didim Sanat Müziği Korosu Sanatçısı Ebru Kalem de, çocukluğundan beri müziğe karşı ilgisinin olduğunu ifade ederek, yaz konserlerinde de sahne aldığını ve 5 yıldır Didim Sanat Müziği Korosu’nda müzik icra ettiğini söyledi. Sanatçı Alper Kökşen de bir çok enstrüman çaldığını, 15 yıldır müzikle iç içe olduğunu özellikle ritm üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade ederek, düzenlenen yaz konserlerini insanların beğeni ile dinlediğini ve Didim de yoğun bir turizm sezonun yaşandığını ifade etti
Aydın’ın Didim ilçesinde, turizm sezonuyla birlikte organize edilen yaz konserleri büyük ilgi görüyor.

AYDIN– Didim Fener'de düzenlenen konserde, yerel sanatçılardan akordeonda Ertuğrul Sonal, ritimde Alper Kökşen ve Didim Sanat Müziği Korosu (Dim-Der) Sanatçısı Ebru Kalem’den oluşan grup eserlerini hayranları eşliğin de verdi.

Turizm sezonunda tatil için Didim’i tercih edenlerin, düzenlenen yaz konserlere karşı müzikseverlerin yoğun ilgisinin olduğunu belirten akordeon sanatçısı Ertuğrul Sonal, 41 bir yıldır sahnelerde müzikle uğraştığını ifade ederek, müzik evrensel olup insan hayatın da çok önemli bir yer teşkil ettiğini ve hayatın bir parçası olduğunu belirti.

Didim Sanat Müziği Korosu Sanatçısı Ebru Kalem de, çocukluğundan beri müziğe karşı ilgisinin olduğunu ifade ederek, yaz konserlerinde de sahne aldığını ve 5 yıldır Didim Sanat Müziği Korosu’nda müzik icra ettiğini söyledi.

Sanatçı Alper Kökşen de bir çok enstrüman çaldığını, 15 yıldır müzikle iç içe olduğunu özellikle ritm üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade ederek, düzenlenen yaz konserlerini insanların beğeni ile dinlediğini ve Didim de yoğun bir turizm sezonun yaşandığını ifade etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.