Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yaz kampına katılan öğrenciler Aydın’a geldi

GENEL 05.08.2018 - 14:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3427+ kez okundu.
 

Yaz kampına katılan öğrenciler Aydın’a geldi

Yaz kampı için Türkiye'nin değişik yörelerinden bir araya gelen öğrenciler Aydın'a gelerek bir takım ziyaretlerde bulundular.

AYDIN- Anadolu’nun farklı şehirlerinden gelip çevre kültür-sanat, teknoloji ve tarım temalı farklı aktivitelerin bir arada olduğu yaz kamplarında buluşan çocukların rotası geleneksel tarım yöntemlerinin teknoloji ile buluştuğu Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Kasaplar Köyü’nde yer alan Vodafone Akıllı Köy oldu. Kamp programı kapsamında, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü de ziyaret eden çocuklar, İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş tarafından kabul edildi. İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş, geleceğin mimarları çocuklara başarının sırlarını anlatarak çocuklara her zaman planlı olmalarını ifade ederek, “Kendinize bir hedef belirleyin ve o hedefiniz için çalışın” dedi. İl Müdürü Aktaş, günün anısına koltuğunu 6. sınıf öğrencisi Yusuf Furkan Atak’a devretti. Gerçekleşen ziyaret sonunda renkli görüntüler ortaya çıktı. Ziyaretin ardından çocuklarla kahvaltı yapan Aktaş, çocukların sorularını yanıtladı.
Yaz kampı için Türkiye'nin değişik yörelerinden bir araya gelen öğrenciler Aydın'a gelerek bir takım ziyaretlerde bulundular.

AYDIN- Anadolu’nun farklı şehirlerinden gelip çevre kültür-sanat, teknoloji ve tarım temalı farklı aktivitelerin bir arada olduğu yaz kamplarında buluşan çocukların rotası geleneksel tarım yöntemlerinin teknoloji ile buluştuğu Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Kasaplar Köyü’nde yer alan Vodafone Akıllı Köy oldu.

Kamp programı kapsamında, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü de ziyaret eden çocuklar, İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş tarafından kabul edildi.

İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş, geleceğin mimarları çocuklara başarının sırlarını anlatarak çocuklara her zaman planlı olmalarını ifade ederek, “Kendinize bir hedef belirleyin ve o hedefiniz için çalışın” dedi.

İl Müdürü Aktaş, günün anısına koltuğunu 6. sınıf öğrencisi Yusuf Furkan Atak’a devretti. Gerçekleşen ziyaret sonunda renkli görüntüler ortaya çıktı. Ziyaretin ardından çocuklarla kahvaltı yapan Aktaş, çocukların sorularını yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.