Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yaz alışverişi sizden, hediyeler Novada’dan

GENEL 26.07.2019 - 11:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4340+ kez okundu.
 

Yaz alışverişi sizden, hediyeler Novada’dan

Novada Outlet Söke’nin, 25 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arası 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 99 kişinin birbirinden güzel hediyelerden birine anında sahip olacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan, kaliteli ve cazip alışveriş deneyimi yaşatan, aynı zamanda ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’de yaz fırsatları bitmiyor. Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke’de, Yaz Kampanyası 25 Temmuz tarihinde başlıyor. Keyifli bir yaz alışverişi için Novada Outlet Söke’yi tercih edenleri sürpriz hediyeler bekliyor. 8 Ağustos tarihine kadar aynı gün içerisinde 150 TL ve üzeri alışveriş yaparak fatura ve/veya fişleri ile kayıt masasına gelen ilk 99 kişi birbirinden güzel hediyelerden birini kazanıyor olacak. Novada Outlet Söke’nin kampanyasına katılan ziyaretçiler power bank, usb bellek, bluetooth hoparlör, kulaklık, katlanır alışveriş çantası, plaj ürünleri ve ünlü markaların hediye çeklerine kadar binlerce üründen biri anında hediye. Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyifi yaşamak ve yaz fırsatlarından yararlanmak için herkesi davet ediyor.
Novada Outlet Söke’nin, 25 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arası 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 99 kişinin birbirinden güzel hediyelerden birine anında sahip olacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan, kaliteli ve cazip alışveriş deneyimi yaşatan, aynı zamanda ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’de yaz fırsatları bitmiyor.

Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke’de, Yaz Kampanyası 25 Temmuz tarihinde başlıyor.

Keyifli bir yaz alışverişi için Novada Outlet Söke’yi tercih edenleri sürpriz hediyeler bekliyor. 8 Ağustos tarihine kadar aynı gün içerisinde 150 TL ve üzeri alışveriş yaparak fatura ve/veya fişleri ile kayıt masasına gelen ilk 99 kişi birbirinden güzel hediyelerden birini kazanıyor olacak.

Novada Outlet Söke’nin kampanyasına katılan ziyaretçiler power bank, usb bellek, bluetooth hoparlör, kulaklık, katlanır alışveriş çantası, plaj ürünleri ve ünlü markaların hediye çeklerine kadar binlerce üründen biri anında hediye.

Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyifi yaşamak ve yaz fırsatlarından yararlanmak için herkesi davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.