Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yayla Mahallesi’nde toplu açılış

GÜNCEL 10.04.2017 - 22:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4187+ kez okundu.
 

Yayla Mahallesi’nde toplu açılış

Nazilli Belediyesi tarafından Yayla Mahallesi’nde yapılan hizmetlerin toplu açılış töreni Yayla Mahallesi sakinleri tarafından Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi’nin Yayla Mahallesi’nde yaptığı Cami Minaresi, İmam Evi, gasilhane, mevcut caminin iç dekorasyonunun yenilenmesi, cami etrafına yapılan istinat duvarı ve caminin avlusu ile yollarında yapılan düzenleme hizmetlerinin tamamı için mahalle sakinleri tarafından toplu açılış töreni yapıldı. Keşkek ikramlı açılış töreninin baş konuğu olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu, Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. Okunan mevlidin ardından kısa bir konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak Nazilli Belediyesi’nden hizmet alan tüm mahallelerde mutlaka bir çivisinin yer aldığını ifade etti. Mahalle sakinlerinin ihtiyaç, istek ve taleplerine göre mahallelerde hizmetlerini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak biz 2009-2014 döneminde 5 tane cami yaptık. Yine bu dönem içerisinde köprüler, yollar ve pek çok eğitim kurumunu yeniledik, düzenlemesini yaptık. Mahallelerimizin rutin hizmetlerini yerine getirmenin ötesinde mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarına göre çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra da bu şekilde devam edecek” dedi. Yapılan konuşmanın ardından İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu’nun duası ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve mahalle sakinleri kurdeleyi keserek camiinin açılışını yaptı.  Mahalle sakinleri Başkan Alıcık’a yaptığı hizmetlerinden dolayı duygularını ifade eden bir pankartla teşekkürlerini belirtti. Mahalle sakinleri hazırladıkları pankartta “Karahallı ve Yayla Mahallelerimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.
Nazilli Belediyesi tarafından Yayla Mahallesi’nde yapılan hizmetlerin toplu açılış töreni Yayla Mahallesi sakinleri tarafından Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi’nin Yayla Mahallesi’nde yaptığı Cami Minaresi, İmam Evi, gasilhane, mevcut caminin iç dekorasyonunun yenilenmesi, cami etrafına yapılan istinat duvarı ve caminin avlusu ile yollarında yapılan düzenleme hizmetlerinin tamamı için mahalle sakinleri tarafından toplu açılış töreni yapıldı. Keşkek ikramlı açılış töreninin baş konuğu olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu, Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

Okunan mevlidin ardından kısa bir konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak Nazilli Belediyesi’nden hizmet alan tüm mahallelerde mutlaka bir çivisinin yer aldığını ifade etti. Mahalle sakinlerinin ihtiyaç, istek ve taleplerine göre mahallelerde hizmetlerini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak biz 2009-2014 döneminde 5 tane cami yaptık. Yine bu dönem içerisinde köprüler, yollar ve pek çok eğitim kurumunu yeniledik, düzenlemesini yaptık. Mahallelerimizin rutin hizmetlerini yerine getirmenin ötesinde mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarına göre çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra da bu şekilde devam edecek” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu’nun duası ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve mahalle sakinleri kurdeleyi keserek camiinin açılışını yaptı.  Mahalle sakinleri Başkan Alıcık’a yaptığı hizmetlerinden dolayı duygularını ifade eden bir pankartla teşekkürlerini belirtti. Mahalle sakinleri hazırladıkları pankartta “Karahallı ve Yayla Mahallelerimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.