Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ etkinliği yapılacak

GENEL 05.02.2019 - 18:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2739+ kez okundu.
 

‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ etkinliği yapılacak

Aydın’da, 6 Şubat 2019 Çarşamba günü (Yarın) 11.20-12.00 saatleri arasında, Ekrem Çiftçi İlkokulu yerleşkesinin bahçesinde, ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ etkinliği yapılacağı bildirildi.

AYDIN- İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacı ve ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ sloganıyla 2019 yılının ‘Yaya Öncelikli Trafik’ yılı ilan edildiği, ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek bir kampanya yapılmasının kararlaştırıldığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, bahse konu kampanya faaliyetlerinin başlatılması ve etkin bir farkındalık sağlanması için, 6 Şubat 2019 Çarşamba günü 12.00-13.30 saatleri arasında tüm illerde eş zamanlı olarak devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek amacıyla etkinlik düzenlenmesi planlandı. Bu kapsamda, Aydın’da, 6 Şubat 2019 Çarşamba günü (Yarın) 11.20-12.00 saatleri arasında, Ekrem Çiftçi İlkokulu yerleşkesinin bahçe bölümünde ‘Uygulamalı Trafik Parkuru’ kurularak öğrencilere yönelik etkinlik düzenleneceği ve etkinlik sonrası çocuk, yaşlı ve engellilerden oluşan bir grup ile uygulamalı olarak yaya geçidi etkinliği gerçekleştirileceği kaydedildi.
Aydın’da, 6 Şubat 2019 Çarşamba günü (Yarın) 11.20-12.00 saatleri arasında, Ekrem Çiftçi İlkokulu yerleşkesinin bahçesinde, ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ etkinliği yapılacağı bildirildi.

AYDIN- İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacı ve ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ sloganıyla 2019 yılının ‘Yaya Öncelikli Trafik’ yılı ilan edildiği, ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek bir kampanya yapılmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, bahse konu kampanya faaliyetlerinin başlatılması ve etkin bir farkındalık sağlanması için, 6 Şubat 2019 Çarşamba günü 12.00-13.30 saatleri arasında tüm illerde eş zamanlı olarak devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek amacıyla etkinlik düzenlenmesi planlandı.

Bu kapsamda, Aydın’da, 6 Şubat 2019 Çarşamba günü (Yarın) 11.20-12.00 saatleri arasında, Ekrem Çiftçi İlkokulu yerleşkesinin bahçe bölümünde ‘Uygulamalı Trafik Parkuru’ kurularak öğrencilere yönelik etkinlik düzenleneceği ve etkinlik sonrası çocuk, yaşlı ve engellilerden oluşan bir grup ile uygulamalı olarak yaya geçidi etkinliği gerçekleştirileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.