Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yavuzyılmaz, bir yılı değerlendirdi

SAĞLIK 21.11.2018 - 14:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2020+ kez okundu.
 

Yavuzyılmaz, bir yılı değerlendirdi

Aydın Sağlık İl Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, görevdeki bir yılını değerlendirdi

AYDIN- Aydın’da sağlık hizmetlerini anlattı. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Selma Özcan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Aslı Candal, Sağlık Hizmetleri Başkanı Mete Erki, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Erol Dinçer ve başhekimlerin katıldığı değerlendirme toplantısında, Aydın’da 6 bin 768 sağlık personeli ile halkımıza sağlık hizmetlerini en kaliteli şekilde vermeye çalıştıklarını belirten Aydın Sağlık İl Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ,“Müdürlüğümüze bağlı 350 aile hekimi birimi var nüfusa göre baktığımızda, aile hekimi başına düşen vatandaş sayısı 3 bin 100'lerde” dedi. ŞEHİR HASTANESİ İHALESİ İPTAL EDİLMEDİ Son bir yılda araç ve personel sayısını artırdıklarını, amaçlarının vatandaşlarımıza yaşadıkları ilçelerde sağlık hizmetlerini vermek olduğunu belirten Yavuzyılmaz, “İlimiz için büyük önem taşıyan 950 yataklı şehir hastanesi ihalesi iptal edilmedi, değerlendirme süreci normal seyrinde devam ediyor. Özellikle kamu= özel ortaklığı ile yapılacak otoyol ve şehir hastanesi gibi yatırımlarda, hem devlet, hem firma açısından şartların oturması kamu yararı gerektiriyor” diye konuştu. EVDE SAĞLIK HİZMETLERİNİ SADECE SAĞLIK BAKANLIĞINA BAĞLI KURUMLAR VEREBİLİR Evde bakım hizmetleri ve evde sağlık hizmetlerinin farklı hizmetler olduğunun altını çizen Aydın Sağlık İl Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “Evde sağlık hizmetini 31 ekip, 33 araç, 136 personelle veriyoruz günlük 326 hastanın evine gidiyoruz, bu sağlık hizmetine vermeye yetkili kurum sadece Evde Sağlık Hizmetleri Birimimizdir bunun altını özellikle çiziyorum Sağlık Bakanlığı Evde Sağlık Hizmetleri Birimi dışında özel, kamu, tüzel vesaire kurumların yetkisi yoktur” ifadelerini kullandı.
Aydın Sağlık İl Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, görevdeki bir yılını değerlendirdi

AYDIN- Aydın’da sağlık hizmetlerini anlattı. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Selma Özcan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Aslı Candal, Sağlık Hizmetleri Başkanı Mete Erki, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Erol Dinçer ve başhekimlerin katıldığı değerlendirme toplantısında, Aydın’da 6 bin 768 sağlık personeli ile halkımıza sağlık hizmetlerini en kaliteli şekilde vermeye çalıştıklarını belirten Aydın Sağlık İl Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ,“Müdürlüğümüze bağlı 350 aile hekimi birimi var nüfusa göre baktığımızda, aile hekimi başına düşen vatandaş sayısı 3 bin 100'lerde” dedi.

ŞEHİR HASTANESİ İHALESİ İPTAL EDİLMEDİ

Son bir yılda araç ve personel sayısını artırdıklarını, amaçlarının vatandaşlarımıza yaşadıkları ilçelerde sağlık hizmetlerini vermek olduğunu belirten Yavuzyılmaz, “İlimiz için büyük önem taşıyan 950 yataklı şehir hastanesi ihalesi iptal edilmedi, değerlendirme süreci normal seyrinde devam ediyor. Özellikle kamu= özel ortaklığı ile yapılacak otoyol ve şehir hastanesi gibi yatırımlarda, hem devlet, hem firma açısından şartların oturması kamu yararı gerektiriyor” diye konuştu.

EVDE SAĞLIK HİZMETLERİNİ SADECE SAĞLIK BAKANLIĞINA BAĞLI KURUMLAR VEREBİLİR

Evde bakım hizmetleri ve evde sağlık hizmetlerinin farklı hizmetler olduğunun altını çizen Aydın Sağlık İl Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “Evde sağlık hizmetini 31 ekip, 33 araç, 136 personelle veriyoruz günlük 326 hastanın evine gidiyoruz, bu sağlık hizmetine vermeye yetkili kurum sadece Evde Sağlık Hizmetleri Birimimizdir bunun altını özellikle çiziyorum Sağlık Bakanlığı Evde Sağlık Hizmetleri Birimi dışında özel, kamu, tüzel vesaire kurumların yetkisi yoktur” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.