Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yavuz: Maşallah sayenizde uçuyoruz!

SİYASET 24.09.2020 - 12:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4168+ kez okundu.
 

Yavuz: Maşallah sayenizde uçuyoruz!

CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Davut Yavuz yaptığı basın açıklamasında isim vermeden Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz'u eleştirdi.

CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Davut Yavuz yaptığı basın açıklamasında isim vermeden Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz'u eleştirdi. İlçe Başkanı yavuz açıklamasında sözlerini söyle sürdürdü: "Sevgili Aydınlılar, Geçtiğimiz gün iktidar partisinin Aydın Milletvekili, İlçemize Aydın Büyükşehir Belediyemiz ve Sultanhisar Belediyemizin koordinasyonuyla kazandırılmakta olan doğalgaz yatırımını kıskanıp, haset edince, ilçemizdeki küçük temsilcileri durur mu? O da kendi çapında bir açıklama yapıvermiş. Arkadaşların bilgisine göre boruların içinden geçen gaz kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın gazıymış… Beyefendi, borunun içindeki gaz Azeri kardeşlerimizin mi, Rus’un mu, İran’ın mı orasını ben bilmem… Sen onu soruver… Ama en azından gazın kendisinin ithalatının AKP hükümeti tarafından yapıldığını, fiyatının da ha keza hükümetçe belirlendiğini bilmişsin aferin sana… Öyleyse doğalgaz kaynaklarının dibinde bir ülke olmamıza rağmen neden Avrupa ve yakın coğrafyada en pahalı gaz ithal eden ülkelerden biri olduğumuzu, bununla da yetinmeyerek Türkiye’nin en pahalı gaz kullanan şehirlerinden birisinin de Aydın olduğunu herhalde biliyorsundur… Maşallah her şeyi biliyorsunuz baksanıza… Önümüz kış, yakında kaloriferler yanacak millet doğalgaz faturalarını görmeye başlayacak… Söyleyin bakalım ayda kaç liraya ısınacak bu şehrin fukarası, memuru, çalışanı? Son bir yılı aşan sürede BOTAŞ’ın doğalgaza yaptım dediği zam 60’lara dayanmış beyefendi… Bırak sen ipi, cambazı da millet nasıl ısınacak onu düşün… Açıklama yapma yarışına koşacağına vekiline dön de ki; “rezil oluyoruz insan içinde hem zam üstüne zam geliyor, bunlar yetmiyormuş gibi Türkiye’nin neredeyse en pahalı gazı Aydın’da.” Hatta şunu da söyle istersen; “artık millet her yerde pahalı masalını da yutmuyor.” Zira doğalgaz hükümetiniz sayesinde Tüm Türkiye de pahalı! Ama Aydın’da Türkiye’nin geri kalanından da daha pahalı efendiler!!! “Ha bu arada euro 9 lirayı aştı… Gerçi bunu da biliyorsunuzdur siz, uçuyoruz sayenizde Maşallah!..”
CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Davut Yavuz yaptığı basın açıklamasında isim vermeden Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz'u eleştirdi.

CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Davut Yavuz yaptığı basın açıklamasında isim vermeden Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz'u eleştirdi.

İlçe Başkanı yavuz açıklamasında sözlerini söyle sürdürdü:

"Sevgili Aydınlılar,

Geçtiğimiz gün iktidar partisinin Aydın Milletvekili, İlçemize Aydın Büyükşehir Belediyemiz ve Sultanhisar Belediyemizin koordinasyonuyla kazandırılmakta olan doğalgaz yatırımını kıskanıp, haset edince, ilçemizdeki küçük temsilcileri durur mu? O da kendi çapında bir açıklama yapıvermiş.

Arkadaşların bilgisine göre boruların içinden geçen gaz kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın gazıymış…

Beyefendi, borunun içindeki gaz Azeri kardeşlerimizin mi, Rus’un mu, İran’ın mı orasını ben bilmem… Sen onu soruver… Ama en azından gazın kendisinin ithalatının AKP hükümeti tarafından yapıldığını, fiyatının da ha keza hükümetçe belirlendiğini bilmişsin aferin sana…

Öyleyse doğalgaz kaynaklarının dibinde bir ülke olmamıza rağmen neden Avrupa ve yakın coğrafyada en pahalı gaz ithal eden ülkelerden biri olduğumuzu, bununla da yetinmeyerek Türkiye’nin en pahalı gaz kullanan şehirlerinden birisinin de Aydın olduğunu herhalde biliyorsundur… Maşallah her şeyi biliyorsunuz baksanıza…

Önümüz kış, yakında kaloriferler yanacak millet doğalgaz faturalarını görmeye başlayacak… Söyleyin bakalım ayda kaç liraya ısınacak bu şehrin fukarası, memuru, çalışanı?

Son bir yılı aşan sürede BOTAŞ’ın doğalgaza yaptım dediği zam 60’lara dayanmış beyefendi… Bırak sen ipi, cambazı da millet nasıl ısınacak onu düşün… Açıklama yapma yarışına koşacağına vekiline dön de ki; “rezil oluyoruz insan içinde hem zam üstüne zam geliyor, bunlar yetmiyormuş gibi Türkiye’nin neredeyse en pahalı gazı Aydın’da.”

Hatta şunu da söyle istersen; “artık millet her yerde pahalı masalını da yutmuyor.” Zira doğalgaz hükümetiniz sayesinde Tüm Türkiye de pahalı! Ama Aydın’da Türkiye’nin geri kalanından da daha pahalı efendiler!!!

“Ha bu arada euro 9 lirayı aştı… Gerçi bunu da biliyorsunuzdur siz, uçuyoruz sayenizde Maşallah!..”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.