Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Yavuz hırsız ev sahibini bastıramayacak’

SİYASET 06.04.2018 - 17:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3584+ kez okundu.
 

‘Yavuz hırsız ev sahibini bastıramayacak’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Bu şehrin insanı neyin ne olduğunun farkındadır ve Aydın’da hiçbir zaman yavuz hırsız ev sahibini bastıramayacaktır” dedi.

AYDIN- CHP İl Başkanı Ali Çankır, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Çiftlik Jeotermal Sahası ile ilgili açıklamasına yazılı olarak yanıt verdi. Başkan Çankır, Aydın Valiliği’nce yapılan ihalenin rekabetin sağlanması ilkelerine aykırı olduğunu belirterek, “AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş yaptığı bir açıklamada ‘Çiftlik Jeotermal sahasını Aydın Büyükşehir Belediyesi alsaydı yeşil alan mı yapacaktı’ diye bir açıklamada bulunmuş. Aydın Valiliğince yapılan bu ihale Kamu İhale Mevzuatının rekabetin sağlanması ilkelerine açıkça aykırıyken, yavuz hırsız ev sahibini ancak böyle bastırabilir” dedi. CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, yazılı açıklamasına şöyle devam etti: “Bu ihale ilanında, kamu kurumları ile kamu kurumlarıyla ortaklık yapanlar katılamaz anlamında bir hüküm getirilerek açıkça Aydın halkının ucuza ısınma hakkı gasp edilmiştir. Üstelik bu; kanunlara aykırı bir yöntem izlenerek yapılmıştır. Bu vesileyle Mustafa Savaş’ın çok iyi bildiği bir gerçeği hatırlatmak isteriz; hukuksuzluğu kendine şiar edinenler bir de bu şehrin ısıtılmasını engellemek amacıyla yaptıkları ayıplarını örtmek için bu şehrin belediyelerine saldırmasınlar. Bu şehrin insanı neyin ne olduğunun farkındadır ve Aydın’da hiçbir zaman yavuz hırsız ev sahibini bastıramayacaktır.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Bu şehrin insanı neyin ne olduğunun farkındadır ve Aydın’da hiçbir zaman yavuz hırsız ev sahibini bastıramayacaktır” dedi.

AYDIN- CHP İl Başkanı Ali Çankır, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Çiftlik Jeotermal Sahası ile ilgili açıklamasına yazılı olarak yanıt verdi. Başkan Çankır, Aydın Valiliği’nce yapılan ihalenin rekabetin sağlanması ilkelerine aykırı olduğunu belirterek, “AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş yaptığı bir açıklamada ‘Çiftlik Jeotermal sahasını Aydın Büyükşehir Belediyesi alsaydı yeşil alan mı yapacaktı’ diye bir açıklamada bulunmuş. Aydın Valiliğince yapılan bu ihale Kamu İhale Mevzuatının rekabetin sağlanması ilkelerine açıkça aykırıyken, yavuz hırsız ev sahibini ancak böyle bastırabilir” dedi.

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, yazılı açıklamasına şöyle devam etti:

“Bu ihale ilanında, kamu kurumları ile kamu kurumlarıyla ortaklık yapanlar katılamaz anlamında bir hüküm getirilerek açıkça Aydın halkının ucuza ısınma hakkı gasp edilmiştir. Üstelik bu; kanunlara aykırı bir yöntem izlenerek yapılmıştır.

Bu vesileyle Mustafa Savaş’ın çok iyi bildiği bir gerçeği hatırlatmak isteriz; hukuksuzluğu kendine şiar edinenler bir de bu şehrin ısıtılmasını engellemek amacıyla yaptıkları ayıplarını örtmek için bu şehrin belediyelerine saldırmasınlar. Bu şehrin insanı neyin ne olduğunun farkındadır ve Aydın’da hiçbir zaman yavuz hırsız ev sahibini bastıramayacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.