Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yavuz: Çevreci seçim kampanyamız başladı

SİYASET 02.02.2019 - 16:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3842+ kez okundu.
 

Yavuz: Çevreci seçim kampanyamız başladı

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “Çevreci seçim kampanyamız başladı” dedi.

AYDIN- Ankara’da düzenlenen aday tanıtım ve seçim manifestosunu açıklama programına katılan Yavuz, ‘‘Başkan Erdoğan tarafından açıklanan seçim manifestomuz seçim startını resmen verdik. Seçim çalışmalarımız boyunca artık eski tarz kampanya yöntemlerini geride bırakarak, özellikle günümüzde yoğun olarak kullanılan kitle iletişim araçları üzerinden çalışmalarımızı yapacağız’’ şeklinde konuştu. TEMİZ ŞEHİRLER HEDEFİYLE YOLA ÇIKTIK AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: ‘‘Her zaman ilkleri hayata geçiren AK Parti, 31 Mart yerel seçimler içinde bir ilki gerçekleştiriyor. Bu zamana kadar yapılan her seçimde bilindiği üzere caddeler, sokaklar, şehrin meydanları aklınıza gelen her yer partilerin bayraklarıyla, afişleriyle donatılırdı. Bu uygulama gerçekten de şehirlerimiz de ciddi anlamda görüntü kirliliği yarattığı gibi vatandaşlarımızın da tepkilerini çekiyordu. Başkan Erdoğan, geçtiğimiz ay partimizin genişletilmiş il başkanları toplantısında bu konuyu gündeme getirmişti. Dün Ankara Arena’da yapılan 81 İl ve ilçelerinin Belediye Başkan Adayları tanıtım ve partimizin Seçim Manifestosunun Başkan Erdoğan tarafından açıklandığı programımız sonrasında çevreci Seçim Kampanyamıza başlamış olduk. 31 Mart’a kadar gürültü ve görüntü kirliliği yaratan eski yöntemleri geride bırakarak, açık hava reklamcılığı, yazılı ve görsel medya ile internet yayıncılığı gibi mecraları kullanacağız. Partimize ve adaylarımıza ait afiş ve bayrakları da sadece parti teşkilatlarımızın ve seçim koordinasyon merkezlerimizin olduğu yere asacağız. Belirlenen saatler dışında da sesli yayın yapan seçim araçlarımız asla dolaştırılmayacak. Başkan Erdoğan’ın dün açıkladığı 11 maddelik seçim manifestomuza baktığınız da havası, suyu, toprağı daha temiz şehirler hedefiyle yola çıktığımızı göreceksiniz. Memleket işi, Gönül İşi sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolumuzda Allah bizleri mahcup etmesin inşallah. Bu vesile ile tüm adaylarımıza çalışmalarında bir kez daha başarılar diliyor, seçim manifestomuzun ülkemize, ilimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’
AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “Çevreci seçim kampanyamız başladı” dedi.

AYDIN- Ankara’da düzenlenen aday tanıtım ve seçim manifestosunu açıklama programına katılan Yavuz, ‘‘Başkan Erdoğan tarafından açıklanan seçim manifestomuz seçim startını resmen verdik. Seçim çalışmalarımız boyunca artık eski tarz kampanya yöntemlerini geride bırakarak, özellikle günümüzde yoğun olarak kullanılan kitle iletişim araçları üzerinden çalışmalarımızı yapacağız’’ şeklinde konuştu.

TEMİZ ŞEHİRLER HEDEFİYLE YOLA ÇIKTIK

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Metin Yavuz yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

‘‘Her zaman ilkleri hayata geçiren AK Parti, 31 Mart yerel seçimler içinde bir ilki gerçekleştiriyor. Bu zamana kadar yapılan her seçimde bilindiği üzere caddeler, sokaklar, şehrin meydanları aklınıza gelen her yer partilerin bayraklarıyla, afişleriyle donatılırdı.

Bu uygulama gerçekten de şehirlerimiz de ciddi anlamda görüntü kirliliği yarattığı gibi vatandaşlarımızın da tepkilerini çekiyordu. Başkan Erdoğan, geçtiğimiz ay partimizin genişletilmiş il başkanları toplantısında bu konuyu gündeme getirmişti. Dün Ankara Arena’da yapılan 81 İl ve ilçelerinin Belediye Başkan Adayları tanıtım ve partimizin Seçim Manifestosunun Başkan Erdoğan tarafından açıklandığı programımız sonrasında çevreci Seçim Kampanyamıza başlamış olduk.

31 Mart’a kadar gürültü ve görüntü kirliliği yaratan eski yöntemleri geride bırakarak, açık hava reklamcılığı, yazılı ve görsel medya ile internet yayıncılığı gibi mecraları kullanacağız. Partimize ve adaylarımıza ait afiş ve bayrakları da sadece parti teşkilatlarımızın ve seçim koordinasyon merkezlerimizin olduğu yere asacağız. Belirlenen saatler dışında da sesli yayın yapan seçim araçlarımız asla dolaştırılmayacak. Başkan Erdoğan’ın dün açıkladığı 11 maddelik seçim manifestomuza baktığınız da havası, suyu, toprağı daha temiz şehirler hedefiyle yola çıktığımızı göreceksiniz.

Memleket işi, Gönül İşi sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolumuzda Allah bizleri mahcup etmesin inşallah. Bu vesile ile tüm adaylarımıza çalışmalarında bir kez daha başarılar diliyor, seçim manifestomuzun ülkemize, ilimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.