Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yatak odasına giren AKP Yazıcıoğlu’nu niçin kurtarmadı?

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 26.03.2015 - 20:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2603+ kez okundu.
 

Yatak odasına giren AKP Yazıcıoğlu’nu niçin kurtarmadı?

Uzunırmak: Milletin yatak odasında röntgencilik yapan AKP, Muhsin Yazıcıoğlu’nu saatlerce niçin ulaşamadı?

TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 6. Yılında TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Milletin yatak odasında röntgencilik yapan AKP iktidarı, Muhsin Yazıcıoğlu’nu saatlerce ulaşamaması manidardır. Milletin yatak odasına, mahremine girip röntgencilik yapan AKP, Muhsin Yazıcıoğlu’nu niçin kurtaramamıştır?” diye sordu. Ali Uzunırmak, “Yürütme erkine sahip olan arkadaşlarımızın bu ölümünün üzerindeki karanlıkları aydınlatamayıp hâlen daha ismiyle ilgili çok çeşitli bir mirası sahip çıkma gayretlerini hayretle izliyorum ve samimi bulmuyorum” dedi. MUHSİN BAŞKAN’LA ÜLKÜ OCAKLARI’NDA 3 DÖNEM BİRLİKTE ÇALIŞTIM Ali Uzunırmak’ın, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma şöyle: Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, Ülkü Ocakları Genel Başkanıyken iki üç dönem aynı yönetimde beraber çalıştık. Birçok özelliğini saymak mümkün, bu seneyi devriyesinde rahmetle anıyorum. KAZANIN ARDINDAKİ KARANLIKLAR AYDINLATILMADI Elbette ki Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü acı olmuştur ama üzerindeki karanlıklar hâlen aydınlatılamamıştır. Ölünün arkasından rahmetle anmak elbette ki inancımızın eseridir ama yürütme erkine sahip olan arkadaşlarımızın bu ölümünün üzerindeki karanlıkları aydınlatamayıp, hâlen daha ismiyle ilgili çok çeşitli bir mirası sahip çıkma gayretlerini hayretle izliyorum ve samimi bulmuyorum. YATAK ODASINA GİREN İKTİDAR YAZICIOĞLU’NU NİÇİN KURTARMADI? Türkiye'de her şeyin aydınlatılması bir an meselesiyken aydınlatılamayan, saatlerce geç kalınan arama kurtarmalar, ihmaller, yanlış haberler, bütün bunlar yani iktidar birçok insanın yatak odasına girerken oraya nasıl giremedi acaba?
Uzunırmak: Milletin yatak odasında röntgencilik yapan AKP, Muhsin Yazıcıoğlu’nu saatlerce niçin ulaşamadı?

TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 6. Yılında TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Milletin yatak odasında röntgencilik yapan AKP iktidarı, Muhsin Yazıcıoğlu’nu saatlerce ulaşamaması manidardır. Milletin yatak odasına, mahremine girip röntgencilik yapan AKP, Muhsin Yazıcıoğlu’nu niçin kurtaramamıştır?” diye sordu.

Ali Uzunırmak, “Yürütme erkine sahip olan arkadaşlarımızın bu ölümünün üzerindeki karanlıkları aydınlatamayıp hâlen daha ismiyle ilgili çok çeşitli bir mirası sahip çıkma gayretlerini hayretle izliyorum ve samimi bulmuyorum” dedi.

MUHSİN BAŞKAN’LA ÜLKÜ OCAKLARI’NDA 3 DÖNEM BİRLİKTE ÇALIŞTIM

Ali Uzunırmak’ın, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma şöyle:

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, Ülkü Ocakları Genel Başkanıyken iki üç dönem aynı yönetimde beraber çalıştık. Birçok özelliğini saymak mümkün, bu seneyi devriyesinde rahmetle anıyorum.

KAZANIN ARDINDAKİ KARANLIKLAR AYDINLATILMADI

Elbette ki Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü acı olmuştur ama üzerindeki karanlıklar hâlen aydınlatılamamıştır.

Ölünün arkasından rahmetle anmak elbette ki inancımızın eseridir ama yürütme erkine sahip olan arkadaşlarımızın bu ölümünün üzerindeki karanlıkları aydınlatamayıp, hâlen daha ismiyle ilgili çok çeşitli bir mirası sahip çıkma gayretlerini hayretle izliyorum ve samimi bulmuyorum.

YATAK ODASINA GİREN İKTİDAR YAZICIOĞLU’NU NİÇİN KURTARMADI?

Türkiye'de her şeyin aydınlatılması bir an meselesiyken aydınlatılamayan, saatlerce geç kalınan arama kurtarmalar, ihmaller, yanlış haberler, bütün bunlar yani iktidar birçok insanın yatak odasına girerken oraya nasıl giremedi acaba?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.