Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yastık altı kampanyasına destek

EKONOMİ 19.10.2017 - 19:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2582+ kez okundu.
 

Yastık altı kampanyasına destek

Ziraat Odası Başkanı Posacı’dan "Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası" kampanyasına destek. Kampanya ile yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak

AYDIN- Aydın Efeler Ziraat Odası başkanı ve Aydın Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Rıza Posacı, Hazine Müsteşarlığı’nca altınla ilgili başlatılan kampanyanın milli ekonomiye çok önemli katkısı olacağını belirterek kampanyaya destek verdi. Devletin altınla ilgili başlattığı “Altın Tahvil ve Altına Dayalı Kira Sertifikası" kampanyasına destek vermek amacıyla Ziraat Bankası Aydın Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Müdürü Cüneyt Serkan Bulut ile görüşen Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, bu kampanya ile yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasının çok önemi olduğunu kaydederek, imkanı olan herkesin kampanyaya destek vermesini tavsiye etti. İncir ve kestanenin anavatanı Aydın’da bu yıl üreticilerin iyi bir yıl geçirdiğini parasını uygun şartlarda değerlendirmek isteyenlerin bu kampanyaya destek vermesini tavsiye eden Başkan Posacı, “Yastık altında bekleyen altınların hiç kimseye faydası yok. Kaybolma, çalınma, hırsızlık riskinden koruma yanında yüzde yüz devlet garantisi de çok önemli. Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek yastık altında 2 bin 200 ton altın bulunduğunu açıkladı. Bu da yaklaşık 100 milyar dolar demek. Bunun sisteme kazandırılması ekonomi açısından önemli olduğu gibi milli ekonomiye de muazzam faydaları olacak” dedi. Türkiye genelinde etaplar halinde Ziraat Bankası Şubeleri’nde gerçekleştirilmekte olan ‘Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası İhracı’ talep toplama işlemlerine, Aydın’dan sonra 19-20 Ekim 2017 tarihleri arasında Söke ve Çine ilçelerinde devam edileceği belirtildi. Ülke genelinde şu an itibariyle bir tonun üzerindeki altının kampanya kapsamında ekonomiye kazandırıldığı belirtilirken Aydın’da da önemli miktarda altın toplandığı kaydedildi.
Ziraat Odası Başkanı Posacı’dan "Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası" kampanyasına destek. Kampanya ile yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak

AYDIN- Aydın Efeler Ziraat Odası başkanı ve Aydın Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Rıza Posacı, Hazine Müsteşarlığı’nca altınla ilgili başlatılan kampanyanın milli ekonomiye çok önemli katkısı olacağını belirterek kampanyaya destek verdi.

Devletin altınla ilgili başlattığı “Altın Tahvil ve Altına Dayalı Kira Sertifikası" kampanyasına destek vermek amacıyla Ziraat Bankası Aydın Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Müdürü Cüneyt Serkan Bulut ile görüşen Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, bu kampanya ile yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasının çok önemi olduğunu kaydederek, imkanı olan herkesin kampanyaya destek vermesini tavsiye etti.

İncir ve kestanenin anavatanı Aydın’da bu yıl üreticilerin iyi bir yıl geçirdiğini parasını uygun şartlarda değerlendirmek isteyenlerin bu kampanyaya destek vermesini tavsiye eden Başkan Posacı, “Yastık altında bekleyen altınların hiç kimseye faydası yok. Kaybolma, çalınma, hırsızlık riskinden koruma yanında yüzde yüz devlet garantisi de çok önemli. Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek yastık altında 2 bin 200 ton altın bulunduğunu açıkladı. Bu da yaklaşık 100 milyar dolar demek. Bunun sisteme kazandırılması ekonomi açısından önemli olduğu gibi milli ekonomiye de muazzam faydaları olacak” dedi.

Türkiye genelinde etaplar halinde Ziraat Bankası Şubeleri’nde gerçekleştirilmekte olan ‘Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası İhracı’ talep toplama işlemlerine, Aydın’dan sonra 19-20 Ekim 2017 tarihleri arasında Söke ve Çine ilçelerinde devam edileceği belirtildi.

Ülke genelinde şu an itibariyle bir tonun üzerindeki altının kampanya kapsamında ekonomiye kazandırıldığı belirtilirken Aydın’da da önemli miktarda altın toplandığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.