Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yaşlılar günü kutlandı

GENEL 02.10.2019 - 17:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2205+ kez okundu.
 

Yaşlılar günü kutlandı

Didim Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi ve Didim Belediyesi’nin katkılarıyla 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi’nde dün kutlandığı bildirildi.

AYDIN  - Yapılan açıklamaya göre, etkinliğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi Müdürü Demet Sağlam, Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Öner, CHP’li bazı belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli ve huzur evi sakinleri katıldı. Etkinlik kapsamında ilk olarak Didim Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan keman kursuna katılan öğrenciler, klasik müzik parçalarından oluşan repertuarını çaldı. Kutlama da konuşan Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Öner, merkez olarak 7’den 77’ye hayat boyu öğrenme eğitimleri kapsamında çocuklara yönelik keman ve gitar kursları açtıklarını belirterek, bu kurslarda eğitim alan öğrencileri de tebrik etti. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, konuşmasının başında tüm yaşlıların gününü kutlayarak önlerinde saygıyla eğildiğini dile getirdi. Atabay, bu etkinlikte geleceğin teminatı olan gençlerin sanatla iç içe olmalarının da önemli olduğunu belirtti. Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi Müdürü Demet Sağlam ise, konuşmasında etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederken başlarken, huzur evi sakinleri başta olmak üzere tüm yaşlıların gününü kutladı. Etkinliğin sonunda Başkan Atabay, merkez öğrencilere hediyeler verirken, huzur evi sakinlerine de kırmızı karanfil ile hediye paketleri verdi.
Didim Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi ve Didim Belediyesi’nin katkılarıyla 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi’nde dün kutlandığı bildirildi.

AYDIN  - Yapılan açıklamaya göre, etkinliğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi Müdürü Demet Sağlam, Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Öner, CHP’li bazı belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli ve huzur evi sakinleri katıldı.

Etkinlik kapsamında ilk olarak Didim Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan keman kursuna katılan öğrenciler, klasik müzik parçalarından oluşan repertuarını çaldı.

Kutlama da konuşan Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Öner, merkez olarak 7’den 77’ye hayat boyu öğrenme eğitimleri kapsamında çocuklara yönelik keman ve gitar kursları açtıklarını belirterek, bu kurslarda eğitim alan öğrencileri de tebrik etti.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, konuşmasının başında tüm yaşlıların gününü kutlayarak önlerinde saygıyla eğildiğini dile getirdi. Atabay, bu etkinlikte geleceğin teminatı olan gençlerin sanatla iç içe olmalarının da önemli olduğunu belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim Huzurevi Müdürü Demet Sağlam ise, konuşmasında etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederken başlarken, huzur evi sakinleri başta olmak üzere tüm yaşlıların gününü kutladı.

Etkinliğin sonunda Başkan Atabay, merkez öğrencilere hediyeler verirken, huzur evi sakinlerine de kırmızı karanfil ile hediye paketleri verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.