Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yaşlı kadın ağaca asılı bulundu

ASAYİŞ 25.08.2019 - 16:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3308+ kez okundu.
 

Yaşlı kadın ağaca asılı bulundu

Aile fertleri ile kahvaltı edip ortadan kayboldu, yakınları cesedini buldu.

AYDIN - Aydın’ın Köşk İlçesi’ne bağlı kırsal Kızılcaköy Mahallesi’nde 69 yaşındaki bir kadın, evinin önündeki bahçede ağaca asılı vaziyette bulundu. Köy halkını üzüntüye boğan ölüm olayı ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, Kızılcaköy Mahallesi’nde yaşayan 69 yaşındaki Saniye Ünver, dün gece mahalledeki bir yaşlı hasta komşusunu ziyaret edip sabah saatlerinde de ev halkı ile kahvaltı yaptı. Güne oldukça güzel başlayan ev halkı, kahvaltıdan sonra evin önündeki geniş bahçeye çıkan anne Saniye Ünver geri dönmeyince, annelerini merak edip aramaya başladı. Yaşlı kadını evin bahçesindeki bir ağaçta asılı vaziyette bulan yakınları fenalık geçirdi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yakınları yaşlı kadının hiçbir sorunu olmadığını evlatları ve torunları ile mutlu bir hayat sürdürdüğünü belirttiler.
Aile fertleri ile kahvaltı edip ortadan kayboldu, yakınları cesedini buldu.

AYDIN - Aydın’ın Köşk İlçesi’ne bağlı kırsal Kızılcaköy Mahallesi’nde 69 yaşındaki bir kadın, evinin önündeki bahçede ağaca asılı vaziyette bulundu. Köy halkını üzüntüye boğan ölüm olayı ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kızılcaköy Mahallesi’nde yaşayan 69 yaşındaki Saniye Ünver, dün gece mahalledeki bir yaşlı hasta komşusunu ziyaret edip sabah saatlerinde de ev halkı ile kahvaltı yaptı. Güne oldukça güzel başlayan ev halkı, kahvaltıdan sonra evin önündeki geniş bahçeye çıkan anne Saniye Ünver geri dönmeyince, annelerini merak edip aramaya başladı.

Yaşlı kadını evin bahçesindeki bir ağaçta asılı vaziyette bulan yakınları fenalık geçirdi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yakınları yaşlı kadının hiçbir sorunu olmadığını evlatları ve torunları ile mutlu bir hayat sürdürdüğünü belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.