Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yaşlı adamı elektrik çarptı

ASAYİŞ 13.08.2018 - 20:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3754+ kez okundu.
 

Yaşlı adamı elektrik çarptı

Aydın'ın Didim ilçesinde, evinin çatı katında kaynak yaparken elektrik akımına kapılan yaşlı adam olay yerinde yaşamını yitirdi.

AYDIN- Olay, Cumhuriyet Mahallesi, 1077 Sokak, Sarıgül Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, güneş enerjisi borularını tamir etmek için evinin çatı katına çıkan 72 yaşındaki Nazmi Çetin, kaynak yaptığı sırada bilinmeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı. Durumunun yakınları tarafından fark edilmesinden sonra olay yerine sağlık ekipleri ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesinde adamın hayatını kaybettiği belirlenirken, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri evde inceleme yaptı. 72 yaşındaki yaşlı adamın cenazesi, Savcılık incelemesinin ardında polis ve İtfaiye ekiplerince çatıdan indirildi. Yaşlı adamın cenazesinin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği bildirilirken, olayla ilgili olarak Polis tarafından soruşturma başlatıldı.
Aydın'ın Didim ilçesinde, evinin çatı katında kaynak yaparken elektrik akımına kapılan yaşlı adam olay yerinde yaşamını yitirdi.

AYDIN- Olay, Cumhuriyet Mahallesi, 1077 Sokak, Sarıgül Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, güneş enerjisi borularını tamir etmek için evinin çatı katına çıkan 72 yaşındaki Nazmi Çetin, kaynak yaptığı sırada bilinmeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı. Durumunun yakınları tarafından fark edilmesinden sonra olay yerine sağlık ekipleri ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesinde adamın hayatını kaybettiği belirlenirken, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri evde inceleme yaptı.

72 yaşındaki yaşlı adamın cenazesi, Savcılık incelemesinin ardında polis ve İtfaiye ekiplerince çatıdan indirildi. Yaşlı adamın cenazesinin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği bildirilirken, olayla ilgili olarak Polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.