Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yaşar Kemal Efeler’de yaşayacak

GÜNCEL 20.12.2017 - 14:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1745+ kez okundu.
 

Yaşar Kemal Efeler’de yaşayacak

Efeler Belediyesi’nin kaliteli hizmet anlayışı ile ilçedeki parklarda yenileme çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yenileme çalışmaları ile parklarda daha güvenli bir yapı oluşturarak, vatandaşların ve çocukların doğayla bütünleşip keyifli zaman geçirebileceği alanlar düzenlenmeye çalışıldığı de belirtildi. Edinilen bilgiye göre, çevreye yaptığı duyarlı çalışmalarıyla bilinen Efeler Belediyesi, çocukların daha sağlıklı ortamda vakit geçirebilmesi adına parklarda yenileme çalışmalarını sürdürürken son olarak Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yaşar Kemal Parkı’nda, fitnes aletleri konuldu, parkta bulunan trafo estetik bir şekilde boyanarak parkın genel bakımı yapıldı. Her zaman ilçe sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları yenileyerek vatandaşın hizmetine sunduklarını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, çalışmalarla ilgili şunları söyledi: ”Kasım ayı belediye meclis toplantımızda Atatürk Bulvarı- Batı Aydın Bulvarı kesişiminde, Fatih Mahallesi’nde bulunan yeşil alana Yaşar Kemal Parkı ismini verdik. Son olarak da Park Bahçeler Müdürlüğümüz Yaşar Kemal Parkı’nda yenileme çalışmaları ve düzenlemeler yaptı. Parkımıza ilk olarak birimlerimizce isim tabelası yerleştirildi. Bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, bugüne kadar; arızalı ve kırık olan parkların sert zeminlerinin tamamen yenilenmesi, oyun alanında bulunan oyun grubu ve kauçuk zeminin yenilenmesi, peyzaj çalışmalarının yapılması, parkın etrafının güvenliği için çit yapılması veya mevcut ferforjelerin yenilenmesi, parkın içinde bulunan çöp kovası, bank donanımlarını yeniliyor, tamamlıyor. Tüm bu çalışmalarımızda parklarımıza daha modern bir görünüm kazandırılırken, çocuklarımız ve vatandaşlarımız için de daha sağlıklı ve güvenilir oyun alanları, yeşil alanlar yaratıyoruz.”
Efeler Belediyesi’nin kaliteli hizmet anlayışı ile ilçedeki parklarda yenileme çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yenileme çalışmaları ile parklarda daha güvenli bir yapı oluşturarak, vatandaşların ve çocukların doğayla bütünleşip keyifli zaman geçirebileceği alanlar düzenlenmeye çalışıldığı de belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, çevreye yaptığı duyarlı çalışmalarıyla bilinen Efeler Belediyesi, çocukların daha sağlıklı ortamda vakit geçirebilmesi adına parklarda yenileme çalışmalarını sürdürürken son olarak Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yaşar Kemal Parkı’nda, fitnes aletleri konuldu, parkta bulunan trafo estetik bir şekilde boyanarak parkın genel bakımı yapıldı.

Her zaman ilçe sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları yenileyerek vatandaşın hizmetine sunduklarını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, çalışmalarla ilgili şunları söyledi:

”Kasım ayı belediye meclis toplantımızda Atatürk Bulvarı- Batı Aydın Bulvarı kesişiminde, Fatih Mahallesi’nde bulunan yeşil alana Yaşar Kemal Parkı ismini verdik. Son olarak da Park Bahçeler Müdürlüğümüz Yaşar Kemal Parkı’nda yenileme çalışmaları ve düzenlemeler yaptı.

Parkımıza ilk olarak birimlerimizce isim tabelası yerleştirildi. Bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, bugüne kadar; arızalı ve kırık olan parkların sert zeminlerinin tamamen yenilenmesi, oyun alanında bulunan oyun grubu ve kauçuk zeminin yenilenmesi, peyzaj çalışmalarının yapılması, parkın etrafının güvenliği için çit yapılması veya mevcut ferforjelerin yenilenmesi, parkın içinde bulunan çöp kovası, bank donanımlarını yeniliyor, tamamlıyor.

Tüm bu çalışmalarımızda parklarımıza daha modern bir görünüm kazandırılırken, çocuklarımız ve vatandaşlarımız için de daha sağlıklı ve güvenilir oyun alanları, yeşil alanlar yaratıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.