Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yarıyıl tatili coşkusu Novada Outlet Söke’de

GENEL 18.01.2018 - 11:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2982+ kez okundu.
 

Yarıyıl tatili coşkusu Novada Outlet Söke’de

Novada’da sömestr tatilinde gerçekleşecek etkinliklerde çocukların doyasıya eğlenecekleri bildirildi.

AYDIN- Novada Outlet’tan edinilen bilgiye göre, Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, yarıyıl tatilinde çocuklara hem eğitici hem de eğlendirici aktiviteler sunuyor. Minik ziyaretçiler 20Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında renkli eğlencelerin ve keyifli alışverişin adresi olan Novada Outlet Söke’de buluşuyor. Oda süsü yapım atölyesinden kaplama atölyesine, taç yapım atölyesinden kalem süsü yapım atölyesine, her gün el becerilerini geliştirerek tatilin tadını doya doya çıkarıyor. Çocuklar, atölyelerin yanı sıra hafta sonları ise Novada’nın özel maskotları Novi ve Nova ile keyifli vakit geçirerek sürpriz hediyelerin sahibi oluyor. Yarıyıl tatiline özel atölyeler Sömestir boyunca hafta sonları 16:00-18:00 saatleri arası Novada’da düzenlenecek atölye çalışmalarıyla çocuklar, hayal dünyalarını genişletirken neşeli vakit geçirecek. 20 Ocak Oda Süsü Yapım Atölyesi, 21 Ocak Kapla Yapım Atölyesi, 27 Ocak Taç Yapım Atölyesi, 28 Ocak Kapla Atölyesi, 3 ŞubatKalem Süsü Atölyesi, 4 ŞubatKapla Atölyesi, çocukların el becerilerini geliştirerek yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak.
Novada’da sömestr tatilinde gerçekleşecek etkinliklerde çocukların doyasıya eğlenecekleri bildirildi.

AYDIN- Novada Outlet’tan edinilen bilgiye göre, Söke ve yakın bölgesinin buluşma noktası haline gelen Novada Outlet Söke, yarıyıl tatilinde çocuklara hem eğitici hem de eğlendirici aktiviteler sunuyor.

Minik ziyaretçiler 20Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında renkli eğlencelerin ve keyifli alışverişin adresi olan Novada Outlet Söke’de buluşuyor. Oda süsü yapım atölyesinden kaplama atölyesine, taç yapım atölyesinden kalem süsü yapım atölyesine, her gün el becerilerini geliştirerek tatilin tadını doya doya çıkarıyor. Çocuklar, atölyelerin yanı sıra hafta sonları ise Novada’nın özel maskotları Novi ve Nova ile keyifli vakit geçirerek sürpriz hediyelerin sahibi oluyor.

Yarıyıl tatiline özel atölyeler

Sömestir boyunca hafta sonları 16:00-18:00 saatleri arası Novada’da düzenlenecek atölye çalışmalarıyla çocuklar, hayal dünyalarını genişletirken neşeli vakit geçirecek. 20 Ocak Oda Süsü Yapım Atölyesi, 21 Ocak Kapla Yapım Atölyesi, 27 Ocak Taç Yapım Atölyesi, 28 Ocak Kapla Atölyesi, 3 ŞubatKalem Süsü Atölyesi, 4 ŞubatKapla Atölyesi, çocukların el becerilerini geliştirerek yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.