Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yargıtay Onursal Başkanı Boyrazoğlu’ndan Rektör Aldemir’e ziyaret

GÜNCEL 13.10.2020 - 22:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2797+ kez okundu.
 

Yargıtay Onursal Başkanı Boyrazoğlu’ndan Rektör Aldemir’e ziyaret

Yargıtay Onursal Başkanı Hüseyin Boyrazoğlu, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

AYDIN  - Onursal Başkanı Hüseyin Boyrazoğlu ziyarette, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin son dönemde yükselen bir başarı grafiğinin olduğunu ifade ederek, olumsuz haberlerle Rektör Aldemir’in yıpratılmaya çalışıldığını iddia etti. Boyrazoğlu, ”Kuruma,  üniversiteye ve ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e zarar veren bu yıpratma politikasına itibar edilmemelidir. Rektörümüze itimadımız tamdır. Aydın Adnan Menderesi Üniversitesi’nin ve rektörümüzün her zaman yanındayız” dedi. Yargıtay Onursal Başkanı Hüseyin Boyrazoğlu’nu ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Boyrazoğlu’na nezaketinden dolayı teşekkür ederek ADÜ’nün akademik çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Yargıtay Onursal Başkanı Hüseyin Boyrazoğlu, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

AYDIN  - Onursal Başkanı Hüseyin Boyrazoğlu ziyarette, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin son dönemde yükselen bir başarı grafiğinin olduğunu ifade ederek, olumsuz haberlerle Rektör Aldemir’in yıpratılmaya çalışıldığını iddia etti. Boyrazoğlu, ”Kuruma,  üniversiteye ve ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e zarar veren bu yıpratma politikasına itibar edilmemelidir. Rektörümüze itimadımız tamdır. Aydın Adnan Menderesi Üniversitesi’nin ve rektörümüzün her zaman yanındayız” dedi.

Yargıtay Onursal Başkanı Hüseyin Boyrazoğlu’nu ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Boyrazoğlu’na nezaketinden dolayı teşekkür ederek ADÜ’nün akademik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.