Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yardımsevenlerin hastaneye bağışları devam ediyor

EKONOMİ 24.03.2016 - 13:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3105+ kez okundu.
 

Yardımsevenlerin hastaneye bağışları devam ediyor

Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi'nin düzenlediği kermes sonucunda elde edilen gelirle alınan Eforlu Kardio cihazı düzenlenen törenle hastaneye teslim edildi.

Didim Devlet Hastanesinde düzenlenen törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Dr. Selma Özcan, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Kılıç, TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan, hastane yöneticileri ile TYSD üyeleri katıldı. Etkinlikte konuşan TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan bağışçı firma tarafından gönderilen kıyafet ve giysilerin cüzi miktarlarda satıldığı kermesin 15 gün sürdüğünü belirterek “Didimliler her zaman olduğu gibi kermesimize ilgi gösterdi. Hastanemiz için yaptığımız kermesten alnımızın akıyla çıkmaktan mutluyuz. Bizlere bu noktada destek olan ve katkı sunan Başkan İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımız ve belediye yönetimine, Hastane yetkililerine, dernek üyelerimize ve Didim halkına teşekkür ediyorum. Kalbin karnesini Didim’e kazandırmaktan mutluyum.” dedi. Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Dr. Selma Özcan ise Yardımsevenler Derneğine bağışları için teşekkür etti. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise hastaneye daha öncede bağışta bulunan Yardımsevenler Derneğinin yeni bir cihazı bağışlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip emeği geçenlere teşekkür etti. Didim Kaymakamı İskender Yönden de Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi tarafından gerçekleştirilen kermesle Hastaneye bir cihaz alınmasından duyduğu mutluluğu dile getirip, yapılan bu duyarlı çalışmanın toplum her kesimine örnek olması gerektiğini ifade etti. Konuşmaların ardından Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Dr. Selma Özcan, Şube Başkanı Deniz Baylan’a teşekkür plaketi verirken, Kaymakam Yönden de çiçek verip kutladı. Didim Devlet Hastanesi Kardiyoloji Bölümünde kullanılmak üzere bağışlanan Eforlu Kardio Cihazı İtalyan markası olup 31.470 TL’ye alındığı ve kalp ritimlerinin kontrolü için kullanılacağı öğrenildi.
Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi'nin düzenlediği kermes sonucunda elde edilen gelirle alınan Eforlu Kardio cihazı düzenlenen törenle hastaneye teslim edildi.

Didim Devlet Hastanesinde düzenlenen törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Dr. Selma Özcan, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Kılıç, TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan, hastane yöneticileri ile TYSD üyeleri katıldı.

Etkinlikte konuşan TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan bağışçı firma tarafından gönderilen kıyafet ve giysilerin cüzi miktarlarda satıldığı kermesin 15 gün sürdüğünü belirterek “Didimliler her zaman olduğu gibi kermesimize ilgi gösterdi. Hastanemiz için yaptığımız kermesten alnımızın akıyla çıkmaktan mutluyuz. Bizlere bu noktada destek olan ve katkı sunan Başkan İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımız ve belediye yönetimine, Hastane yetkililerine, dernek üyelerimize ve Didim halkına teşekkür ediyorum. Kalbin karnesini Didim’e kazandırmaktan mutluyum.” dedi.

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Dr. Selma Özcan ise Yardımsevenler Derneğine bağışları için teşekkür etti.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise hastaneye daha öncede bağışta bulunan Yardımsevenler Derneğinin yeni bir cihazı bağışlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip emeği geçenlere teşekkür etti.

Didim Kaymakamı İskender Yönden de Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi tarafından gerçekleştirilen kermesle Hastaneye bir cihaz alınmasından duyduğu mutluluğu dile getirip, yapılan bu duyarlı çalışmanın toplum her kesimine örnek olması gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreteri Dr. Selma Özcan, Şube Başkanı Deniz Baylan’a teşekkür plaketi verirken, Kaymakam Yönden de çiçek verip kutladı.

Didim Devlet Hastanesi Kardiyoloji Bölümünde kullanılmak üzere bağışlanan Eforlu Kardio Cihazı İtalyan markası olup 31.470 TL’ye alındığı ve kalp ritimlerinin kontrolü için kullanılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.