Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yaratıcı drama eğitimi için başvurular başladı

SANAT 08.09.2017 - 11:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4204+ kez okundu.
 

Yaratıcı drama eğitimi için başvurular başladı

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Yaratıcı Drama Eğitimi’nin yeni dönemi için kayıtlar başladı.

AYDIN- Dört dönem boyunca toplam 1200 çocuğa drama eğitimi veren Kuşadası Belediyesi, kayıtların tamamlanmasının ardından beşinci dönem eğitimlerine 7 Ekim tarihinde başlayacak. Çocukların kişisel gelişimlerine, özgüvenlerine ve yaratıcılıklarına katkıda bulunmak amacıyla 6-13 yaş grubu çocuklar için Kuşadası Belediyesi Drama Eğitmeni Mehmet Turan tarafından verilecek olan Yaratıcı Drama Eğitimi’ne katılmak isteyenler 1 Ekim tarihine kadar haftanın 7 günü 08.30-18.00 saatleri arasında İbramaki Sanat Galerisi’ne bir adet fotoğraf ile başvuru yapabilir.
Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Yaratıcı Drama Eğitimi’nin yeni dönemi için kayıtlar başladı.

AYDIN- Dört dönem boyunca toplam 1200 çocuğa drama eğitimi veren Kuşadası Belediyesi, kayıtların tamamlanmasının ardından beşinci dönem eğitimlerine 7 Ekim tarihinde başlayacak.

Çocukların kişisel gelişimlerine, özgüvenlerine ve yaratıcılıklarına katkıda bulunmak amacıyla 6-13 yaş grubu çocuklar için Kuşadası Belediyesi Drama Eğitmeni Mehmet Turan tarafından verilecek olan Yaratıcı Drama Eğitimi’ne katılmak isteyenler 1 Ekim tarihine kadar haftanın 7 günü 08.30-18.00 saatleri arasında İbramaki Sanat Galerisi’ne bir adet fotoğraf ile başvuru yapabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.