Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yapılandırması bozulanlara müjde

GÜNCEL 29.01.2019 - 16:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2995+ kez okundu.
 

Yapılandırması bozulanlara müjde

Aydın Sosyal güvenlik İl Müdürü Zeynep Yılmaz, yapılandırması bozulanlara yeni bir fırsat doğduğunu açıkladı.

AYDIN- Aydın Sosyal güvenlik İl Müdürü Zeynep Yılmaz, 7143 Sayılı Kanun kapsamında 27.08.2018 tarihine kadar kurumumuza SGK prim borçları için yapılandırmaya başvurmuş olup, ödenmesi gereken taksitlerin veya peşin ödeme tutarını süresinde ödemeyerek yapılandırması bozulmuş olan vatandaşlarımızın 28 Şubat’a kadar ödeme yapmaları halinde 7143 Sayılı Kanun’daki haklarından yararlanmaya devam edeceklerini söyledi. Yılmaz, yapılandırması bozulanlardan 28 Şubat’a kadar ödeme yaparak 7143 sayılı yapılandırmadan yararlanmaya devam edenler için borçlarından dolayı icra takibi ve haciz işlemleri yapılmayacağını, “Borcu Yoktur” Belgesi alabileceklerini, istihdam teşviklerinden yararlanabileceklerini, açıkladı. Yılmaz, aynı zamanda 2018 yılı aralık ayı ve 2019 yılı Ocak ayında ödenecek taksitler ile 31 Aralık 2018 tarihine kadar ödenmesi gereken Genel Sağlık Sigortası prim borçlarının da gecikme zammı uygulanmaksızın Şubat ayı sonuna kadar ödenebileceğini belirtti. Aydın Sosyal güvenlik İl Müdürü Zeynep Yılmaz, vatandaşlarımızın 7143 sayılı yapılandırmadan yararlanmaya devam etmeleri için yazılı talepte bulunmaları gerekmediği ancak, 28 Şubat 2019 tarihine kadar ödeme yapmalarının önemli olduğunu vurguladı. Bu süreçte tüm vatandaşlarımızın bu fırsattan faydalanmalarını arzu ettiğini bildirdi.
Aydın Sosyal güvenlik İl Müdürü Zeynep Yılmaz, yapılandırması bozulanlara yeni bir fırsat doğduğunu açıkladı.

AYDIN- Aydın Sosyal güvenlik İl Müdürü Zeynep Yılmaz, 7143 Sayılı Kanun kapsamında 27.08.2018 tarihine kadar kurumumuza SGK prim borçları için yapılandırmaya başvurmuş olup, ödenmesi gereken taksitlerin veya peşin ödeme tutarını süresinde ödemeyerek yapılandırması bozulmuş olan vatandaşlarımızın 28 Şubat’a kadar ödeme yapmaları halinde 7143 Sayılı Kanun’daki haklarından yararlanmaya devam edeceklerini söyledi.

Yılmaz, yapılandırması bozulanlardan 28 Şubat’a kadar ödeme yaparak 7143 sayılı yapılandırmadan yararlanmaya devam edenler için borçlarından dolayı icra takibi ve haciz işlemleri yapılmayacağını, “Borcu Yoktur” Belgesi alabileceklerini, istihdam teşviklerinden yararlanabileceklerini, açıkladı.

Yılmaz, aynı zamanda 2018 yılı aralık ayı ve 2019 yılı Ocak ayında ödenecek taksitler ile 31 Aralık 2018 tarihine kadar ödenmesi gereken Genel Sağlık Sigortası prim borçlarının da gecikme zammı uygulanmaksızın Şubat ayı sonuna kadar ödenebileceğini belirtti.

Aydın Sosyal güvenlik İl Müdürü Zeynep Yılmaz, vatandaşlarımızın 7143 sayılı yapılandırmadan yararlanmaya devam etmeleri için yazılı talepte bulunmaları gerekmediği ancak, 28 Şubat 2019 tarihine kadar ödeme yapmalarının önemli olduğunu vurguladı. Bu süreçte tüm vatandaşlarımızın bu fırsattan faydalanmalarını arzu ettiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.