Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yangınlara karşı duyarlılık çağrısı

EKONOMİ 09.07.2016 - 13:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2983+ kez okundu.
 

Yangınlara karşı duyarlılık çağrısı

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, yaz sezonunda artan sıcaklardan dolayı çıkabilecek yangınlara karşı herkesin dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Didim’de dağlık ve boş arazilerin yoğun olması ve nüfus sayısının atışın yaşanması dolayısıyla İlçemiz Didim ve çevresinde kuru ot miktarındaki artış yangınlara da davetiye çıkarıyor. Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir artan sıcaklardan dolayı çıkabilecek yangınlara karşı herkesin dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini söyledi. Başkan Gökdemir son günlerde sıcakların giderek arttığını bunun da yangın çıkma ihtimalini yükselttiğini belirterek, “İlçemizde otlak alanı fazla; Zaten İlçemiz fiziki anlamda çok geniş bir ilçe ve yapılaşmalarda buna bağlı olarak arttı. Bu anlamda sıcak havalar yangına davetiye çıkarıyor. İlçemizde yaşayan ya da İlçemize tatile gelenler yangınlara karşı dikkatli olmalılar. Yol kenarlarına ya da çevrelerine gelişi güzel cam şişe atmamalarını, sigara izmaritlerini söndürmeden atmamalarını istiyoruz. Ayrıca şehir merkezine yakın yerlerde anız atıkları yakılmamalı. Ayrıca şehir merkezinde uzakta kalan site yöneticileri de bu hususlara dikkat etmelerini en ufak bir yangın şüphesi dahi olsa 177 yangın ihbar hattı ile gerekli yerleri bildirmelerini rica ediyoruz” dedi. Herkesin yaşadığı yere ve doğaya saygı göstermesi gerektiğinin altını çizen Gökdemir yangınlara karşı da herkesin bilinçli ve sorumlu davranmasını istedi.
Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, yaz sezonunda artan sıcaklardan dolayı çıkabilecek yangınlara karşı herkesin dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Didim’de dağlık ve boş arazilerin yoğun olması ve nüfus sayısının atışın yaşanması dolayısıyla İlçemiz Didim ve çevresinde kuru ot miktarındaki artış yangınlara da davetiye çıkarıyor.

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir artan sıcaklardan dolayı çıkabilecek yangınlara karşı herkesin dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Başkan Gökdemir son günlerde sıcakların giderek arttığını bunun da yangın çıkma ihtimalini yükselttiğini belirterek, “İlçemizde otlak alanı fazla; Zaten İlçemiz fiziki anlamda çok geniş bir ilçe ve yapılaşmalarda buna bağlı olarak arttı. Bu anlamda sıcak havalar yangına davetiye çıkarıyor. İlçemizde yaşayan ya da İlçemize tatile gelenler yangınlara karşı dikkatli olmalılar. Yol kenarlarına ya da çevrelerine gelişi güzel cam şişe atmamalarını, sigara izmaritlerini söndürmeden atmamalarını istiyoruz. Ayrıca şehir merkezine yakın yerlerde anız atıkları yakılmamalı. Ayrıca şehir merkezinde uzakta kalan site yöneticileri de bu hususlara dikkat etmelerini en ufak bir yangın şüphesi dahi olsa 177 yangın ihbar hattı ile gerekli yerleri bildirmelerini rica ediyoruz” dedi.

Herkesin yaşadığı yere ve doğaya saygı göstermesi gerektiğinin altını çizen Gökdemir yangınlara karşı da herkesin bilinçli ve sorumlu davranmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.