Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yangının dumanı Söke’yi sardı

ASAYİŞ 25.08.2019 - 14:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4090+ kez okundu.
 

Yangının dumanı Söke’yi sardı

Aydın'ın Söke İlçesi’nde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına yol açtı.

AYDIN  - Edinilen bilgiye göre, Kemalpaşa Mahallesi sırtlarında Sevda Tepesi Bölgesi’nde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Alevleri gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının yoğun dumanı şehir merkezinden de hissedildi. Çevredeki vatandaşlar kısa süreli korku yaşadı.
Aydın'ın Söke İlçesi’nde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına yol açtı.

AYDIN  - Edinilen bilgiye göre, Kemalpaşa Mahallesi sırtlarında Sevda Tepesi Bölgesi’nde henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Alevleri gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının yoğun dumanı şehir merkezinden de hissedildi. Çevredeki vatandaşlar kısa süreli korku yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.