Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yangını intihar eden baba mı çıkardı?

ASAYİŞ 27.01.2019 - 15:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3566+ kez okundu.
 

Yangını intihar eden baba mı çıkardı?

Karacasu’daki yangını intihar eden babanın çıkardığı iddia ediliyor.

AYDIN - Aydın'ın Karacasu İlçesi’nde bir çocuğun öldüğü, bir çocuk ile annenin de ağır yaralandığı yangının, olaydan sonra intihar eden baba tarafından çıkarıldığı iddiası üzerinde duruluyor. Karacasu İlçesi’nde Hüseyin Alan Mevkii’nde çobanlık yapan bir ailenin 20 metrekarelik evinde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan mutfak tüpü alev alarak patladı. Yangından anne Rukiye Ö. (28) 7 yaşındaki oğlu Fatih Ö.'yü can havliyle kurtardı, ancak ailenin diğer çocuğu Gökhan Ö. patlamanın etkisiyle yıkılan çatının altında kaldı. Baba Aybars Ö. (31) ise, olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta Çatak Mevkii’nde tüfekle intihar etmiş halde bulundu. Babanın ilk olarak aile üyelerinin yangında zarar görmesi üzerine şok geçirerek intihar ettiği üzerinde durulurken, daha sonra yapılan incelemelerde, ailevi meselelerden dolayı eşi ile tartışıp evi ateşe vererek olay yerinden uzaklaşmış olabileceği ihtimali ağırlık kazandı. Öte yandan babanın intihar ettiği tüfeği de bölgedeki tanıdıklarından “Tavşan vuracağım” diyerek emanet aldığı öğrenildi. Araçlar bölgeye ulaşamadı Bölgede uzun süredir etkili olan yağışlar nedeniyle çamurlu ve bozuk olan yollardan kurtarma ve 112 Acil Servis araçları geçemeyince, yaralılar yaklaşık 2-3 kilometre insan sırtında taşındı. Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne ile oğlu ilk müdahalenin ardından hava ambulansıyla Ankara'ya sevk edildi. Yangın sonrası tüp patlaması nedeniyle yıkılan evin enkazı altında kalan 10 yaşındaki Gökhan'ın bedenine AFAD ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 2 saatlik aramanın ardından ulaşıldı. Vücudunun neredeyse tamamı yanmış vaziyette bulunan çocuğun cesedi, babasının evden yaklaşık 2 kilometre uzakta bulunan cesedi ile birlikte olay yerindeki ilk incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.
Karacasu’daki yangını intihar eden babanın çıkardığı iddia ediliyor.

AYDIN - Aydın'ın Karacasu İlçesi’nde bir çocuğun öldüğü, bir çocuk ile annenin de ağır yaralandığı yangının, olaydan sonra intihar eden baba tarafından çıkarıldığı iddiası üzerinde duruluyor.

Karacasu İlçesi’nde Hüseyin Alan Mevkii’nde çobanlık yapan bir ailenin 20 metrekarelik evinde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan mutfak tüpü alev alarak patladı. Yangından anne Rukiye Ö. (28) 7 yaşındaki oğlu Fatih Ö.'yü can havliyle kurtardı, ancak ailenin diğer çocuğu Gökhan Ö. patlamanın etkisiyle yıkılan çatının altında kaldı.

Baba Aybars Ö. (31) ise, olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta Çatak Mevkii’nde tüfekle intihar etmiş halde bulundu. Babanın ilk olarak aile üyelerinin yangında zarar görmesi üzerine şok geçirerek intihar ettiği üzerinde durulurken, daha sonra yapılan incelemelerde, ailevi meselelerden dolayı eşi ile tartışıp evi ateşe vererek olay yerinden uzaklaşmış olabileceği ihtimali ağırlık kazandı.

Öte yandan babanın intihar ettiği tüfeği de bölgedeki tanıdıklarından “Tavşan vuracağım” diyerek emanet aldığı öğrenildi.

Araçlar bölgeye ulaşamadı

Bölgede uzun süredir etkili olan yağışlar nedeniyle çamurlu ve bozuk olan yollardan kurtarma ve 112 Acil Servis araçları geçemeyince, yaralılar yaklaşık 2-3 kilometre insan sırtında taşındı. Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne ile oğlu ilk müdahalenin ardından hava ambulansıyla Ankara'ya sevk edildi.

Yangın sonrası tüp patlaması nedeniyle yıkılan evin enkazı altında kalan 10 yaşındaki Gökhan'ın bedenine AFAD ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 2 saatlik aramanın ardından ulaşıldı. Vücudunun neredeyse tamamı yanmış vaziyette bulunan çocuğun cesedi, babasının evden yaklaşık 2 kilometre uzakta bulunan cesedi ile birlikte olay yerindeki ilk incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.