Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yangından kurtarılan baba-oğulun kimliği belirlendi

ASAYİŞ 31.05.2018 - 19:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4040+ kez okundu.
 

Yangından kurtarılan baba-oğulun kimliği belirlendi

Yat yangınından kurtarılan baba ve oğlunun isimleri belirlendi. Denizin ortasında kül olan Biblos isimli yatın sahibi işadamı Hasan Savaş çıktı.

AYDIN- Kuşadası Körfezi’ndeki uluslararası sularda, Nero Koyu'na 1,5 mil uzaklıkta yanan 'Biblos' isimli motoryattan denize atlayarak, canını kurtaran baba ve oğlunun isimlerinin Mustafa (55) ve Halil İbrahim Günaydın (22) olduğu açıklandı. Bilindiği gibi, Bodruma’a bağlı Turgutreis'ten Çeşme’ye bağlı Alaçatı'ya giderken motorundaki arıza nedeniyle yanmaya başlayan Biblos isimli yatın Biblos İnşaat firmasının sahibi Hasan Savaş’a ait olduğu belirlendi. Yatı 55 yaşındaki Mustafa Günaydın’ın kullandığı, seyir halinde yanında olan 22 yaşındaki oğlu Halil İbrahim Günaydın ile birlikte yangının çıkmasıyla denize atladıkları öğrenildi. Yatın kaptanı ile oğlu, yangın sırasında aynı bölgeden geçmekte olan ve dumanları gören 'Ada 6' isimli teknenin kaptanı Cüneyt Cebeci ve eşi tarafından kurtarılmıştı. Yangından sonra sahil güvenlik ekipleri tarafından Didim’e götürülen baba ve oğlunun sağlık kontrolünden geçirilip, taburcu edildiği öğrenildi.
Yat yangınından kurtarılan baba ve oğlunun isimleri belirlendi. Denizin ortasında kül olan Biblos isimli yatın sahibi işadamı Hasan Savaş çıktı.

AYDIN- Kuşadası Körfezi’ndeki uluslararası sularda, Nero Koyu'na 1,5 mil uzaklıkta yanan 'Biblos' isimli motoryattan denize atlayarak, canını kurtaran baba ve oğlunun isimlerinin Mustafa (55) ve Halil İbrahim Günaydın (22) olduğu açıklandı.

Bilindiği gibi, Bodruma’a bağlı Turgutreis'ten Çeşme’ye bağlı Alaçatı'ya giderken motorundaki arıza nedeniyle yanmaya başlayan Biblos isimli yatın Biblos İnşaat firmasının sahibi Hasan Savaş’a ait olduğu belirlendi. Yatı 55 yaşındaki Mustafa Günaydın’ın kullandığı, seyir halinde yanında olan 22 yaşındaki oğlu Halil İbrahim Günaydın ile birlikte yangının çıkmasıyla denize atladıkları öğrenildi.

Yatın kaptanı ile oğlu, yangın sırasında aynı bölgeden geçmekte olan ve dumanları gören 'Ada 6' isimli teknenin kaptanı Cüneyt Cebeci ve eşi tarafından kurtarılmıştı. Yangından sonra sahil güvenlik ekipleri tarafından Didim’e götürülen baba ve oğlunun sağlık kontrolünden geçirilip, taburcu edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.