Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yangında can pazarı yaşandı

ASAYİŞ 26.10.2019 - 10:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2753+ kez okundu.
 

Yangında can pazarı yaşandı

Yanan evde mahsur kalan anne ile çocuğu itfaiye tarafından kurtarıldı.

AYDIN  - Aydın’da akşam saatlerinde meydana gelen ikamet yangınında can pazarı yaşandı. Yanan evde mahsur kalan anne ile çocuğu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Zaman zaman yürekleri ağza getiren olayda yanan evde mahsur kalan anne ile çocuğunun kurtarılması ile herkes derin bir nefes aldı. Yangın, Efeler İlçe merkezi Güzelhisar Mahallesi 47 Sokak üzerinde bulunan 21 numaralı apartmanın 4. katında meydana geldi. Akşam saatlerinde evden dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle yanan evde mahsur kalan evin hanımı ile çocuğu evin balkonuna sığındı. Evde 2 kişinin mahsur kalması nedeniyle zamanla yarışan itfaiye ekipleri merdivenli araç ile yanan evin olduğu sokağa gelip mahsur kalan anne ile çocuğu kurtardı. Anne ile çocuğun kurtarılması ile herkes derin bir nefes alırken, kurtarma çalışmalarını tamamlayan itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yanan evde mahsur kalan anne ile çocuğu itfaiye tarafından kurtarıldı.

AYDIN  - Aydın’da akşam saatlerinde meydana gelen ikamet yangınında can pazarı yaşandı. Yanan evde mahsur kalan anne ile çocuğu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Zaman zaman yürekleri ağza getiren olayda yanan evde mahsur kalan anne ile çocuğunun kurtarılması ile herkes derin bir nefes aldı.

Yangın, Efeler İlçe merkezi Güzelhisar Mahallesi 47 Sokak üzerinde bulunan 21 numaralı apartmanın 4. katında meydana geldi. Akşam saatlerinde evden dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi.

Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle yanan evde mahsur kalan evin hanımı ile çocuğu evin balkonuna sığındı. Evde 2 kişinin mahsur kalması nedeniyle zamanla yarışan itfaiye ekipleri merdivenli araç ile yanan evin olduğu sokağa gelip mahsur kalan anne ile çocuğu kurtardı.

Anne ile çocuğun kurtarılması ile herkes derin bir nefes alırken, kurtarma çalışmalarını tamamlayan itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.