Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yangın zor söndürüldü

ASAYİŞ 07.09.2017 - 11:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4227+ kez okundu.
 

Yangın zor söndürüldü

Aydın'ın Didim ilçesinde makilik yangını rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangında 70 dekar makilik alan zarar gördü.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Hisar Mahallesi, Kavakdere mevkisindeki akşam saat 20:00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yangın büyürken, çevredekilerin yangını bildirmesinin ardından bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Didim İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait ekipler sevk edildi. 1 arazöz ve 4 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın kontrol altına aldı. Büyüyen yangını söndürme çalışmalarını Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da kontrol amaçlı incelerken, 1 saat çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği bölgede yaklaşık 70 dekarlık makilik alanın zarar gördüğü belirtildi.
Aydın'ın Didim ilçesinde makilik yangını rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangında 70 dekar makilik alan zarar gördü.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Hisar Mahallesi, Kavakdere mevkisindeki akşam saat 20:00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yangın büyürken, çevredekilerin yangını bildirmesinin ardından bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Didim İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait ekipler sevk edildi. 1 arazöz ve 4 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın kontrol altına aldı. Büyüyen yangını söndürme çalışmalarını Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da kontrol amaçlı incelerken, 1 saat çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmalarının devam ettiği bölgede yaklaşık 70 dekarlık makilik alanın zarar gördüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.