Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yangın korkuttu

ASAYİŞ 08.08.2019 - 18:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3582+ kez okundu.
 

Yangın korkuttu

Aydın’ın Efeler İlçesi’ndeki bir evin mutfak bölümünde aspiratörden çıkan yangın korkuttu.

AYDIN  - Yangın, Mesudiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 1643 Sokak’taki üç katlı bir apartmanın üçüncü katında bulunan F.K.’ya ait evin mutfağındaki aspiratör bir anda alev aldı. Bir anda bütün mutfağı kaplayan duman sonrası itfaiye ekiplerine haber verildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek mutfaktaki yangını söndürerek, bütün eve yayılmasını önledi. Yangından dolayı evde maddi hasar oluştu. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’ın Efeler İlçesi’ndeki bir evin mutfak bölümünde aspiratörden çıkan yangın korkuttu.

AYDIN  - Yangın, Mesudiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 1643 Sokak’taki üç katlı bir apartmanın üçüncü katında bulunan F.K.’ya ait evin mutfağındaki aspiratör bir anda alev aldı.

Bir anda bütün mutfağı kaplayan duman sonrası itfaiye ekiplerine haber verildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek mutfaktaki yangını söndürerek, bütün eve yayılmasını önledi. Yangından dolayı evde maddi hasar oluştu.

Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.