Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yangın kontrol altına alındı

ASAYİŞ 05.07.2018 - 17:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3221+ kez okundu.
 

Yangın kontrol altına alındı

Ekipler yangını söndürmek için havadan ve karadan 6 saat mücadele etti.

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Selatin Mahallesi yakınlarında çıkan arazi yangını ekiplerin havadan ve karadan uzun uğraşları sonucu kontrol altına alındı. Yangında 5 hektar alanın zarar gördüğü belirtilirken, çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Gündüz saat 14:30 sıralarında Selatin Mahallesi Kargılıdere mevkiinden dumanların yükseldiğini gören ekipler kısa sürede büyüyen yangını söndürmek için alevlere karadan ve havadan müdahale etti. Muğla Orman İşletme Bölge Müdürlüğü söndürme ekiplerinin yanı sıra itfaiye ekiplerinin de destek verdiği yangında 3 helikopter havadan, 25 araç ve çok sayıda ekip de karadan müdahale etti.  Ekiplerin uzun uğraşları sonucu akşam saatlerinde kontrol altına alınan yangın bölgesinde soğutma çalışmaları devam ediyor. Jandarma ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri 5 hektar alanın kül olduğu yangınla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
Ekipler yangını söndürmek için havadan ve karadan 6 saat mücadele etti.

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Selatin Mahallesi yakınlarında çıkan arazi yangını ekiplerin havadan ve karadan uzun uğraşları sonucu kontrol altına alındı. Yangında 5 hektar alanın zarar gördüğü belirtilirken, çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündüz saat 14:30 sıralarında Selatin Mahallesi Kargılıdere mevkiinden dumanların yükseldiğini gören ekipler kısa sürede büyüyen yangını söndürmek için alevlere karadan ve havadan müdahale etti. Muğla Orman İşletme Bölge Müdürlüğü söndürme ekiplerinin yanı sıra itfaiye ekiplerinin de destek verdiği yangında 3 helikopter havadan, 25 araç ve çok sayıda ekip de karadan müdahale etti.  Ekiplerin uzun uğraşları sonucu akşam saatlerinde kontrol altına alınan yangın bölgesinde soğutma çalışmaları devam ediyor.

Jandarma ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri 5 hektar alanın kül olduğu yangınla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.