Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yangın arazide başladı, konutlar kurtarıldı

ASAYİŞ 26.08.2017 - 20:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3482+ kez okundu.
 

Yangın arazide başladı, konutlar kurtarıldı

Aydın’ın Efeler ilçesinde boş arazide çıkan yangın lüks konutlara sıçramadan söndürüldü.

AYDIN- Efeler Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan Bulvarı civarında incir ağaçlarının yer aldığı ve çevresinde lüks konutların bulunduğu boş arazide saat 17.30 sularında yangın çıktı. Devriye görevi yapan emniyet güçlerinin yangını görerek itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti. 4 dönümlük alanda etkili olan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu lüks konutlara sıçramadan söndürüldü. Yangında mahsur kalan kaplumbağayı itfaiye personeli kurtardı Boş arazideki kuru otların tutuşması ile bir anda büyüyen yangında incir ağaçları zarar görürken, yangından yaralanan bir kaplumbağayı da itfaiye ekipleri kurtardı. Yaralı haldeki kaplumbağayı yangın yerinin içinden alan itfaiye personeli kaplumbağayı daha güvenli bir alana bıraktı. İtfaiye personelinin bu davranışı çevredeki vatandaşlar tarafından takdir gördü.
Aydın’ın Efeler ilçesinde boş arazide çıkan yangın lüks konutlara sıçramadan söndürüldü.

AYDIN- Efeler Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan Bulvarı civarında incir ağaçlarının yer aldığı ve çevresinde lüks konutların bulunduğu boş arazide saat 17.30 sularında yangın çıktı. Devriye görevi yapan emniyet güçlerinin yangını görerek itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti. 4 dönümlük alanda etkili olan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu lüks konutlara sıçramadan söndürüldü.

Yangında mahsur kalan kaplumbağayı itfaiye personeli kurtardı

Boş arazideki kuru otların tutuşması ile bir anda büyüyen yangında incir ağaçları zarar görürken, yangından yaralanan bir kaplumbağayı da itfaiye ekipleri kurtardı. Yaralı haldeki kaplumbağayı yangın yerinin içinden alan itfaiye personeli kaplumbağayı daha güvenli bir alana bıraktı. İtfaiye personelinin bu davranışı çevredeki vatandaşlar tarafından takdir gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.