Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yalıköy Mahallesi için çalışmalara başladı

SİYASET 21.02.2015 - 13:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3262+ kez okundu.
 

Yalıköy Mahallesi için çalışmalara başladı

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Ataba, İmbat ve Tekağaç bölgelerinin İmar planları için Ankara’da bulunduğunu belirterek Yalıköy Mahallesinin planları için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay haftalık basın toplantısında yaptıkları çalışmalarda bahsetti; basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Başkan Atabay İmar planlarında İmbat ve Tekağaç projesiyle ilgili olarak biten projenin hafta içinde Ankara’daki görüşmelerini tekrar yaptığını belirterek ilgili Bakanlıktaki Daire Başkanlığındaki atama sorunundan dolayı imzada beklediklerini, imza sonrası askı süresine gelineceğini söyledi. Başkan Atabay diğer taraftan Yalıköy Mahallesinin yeni bir planlama yapmak için programı başlattıklarını masa başı çalışmalarından ilçedeki haritacılardan büyük destek görerek hali hazır durumun netleşmeye başladığını daha sonra zemin etüdü ve çizim işlemlerinin başlayacağını belirterek “Biz Didim’de imarsız ve plansız yer kalmaması sözünü verdik. Bu konuda çalışmalarımızı başlattık.” dedi. Atabay Fevzi Paşa Mahallesinin imar planları içinde çalışmalarını sürdüğünü sözlerine ekledi.Ankara ziyaretleri sırasında CHP Genel merkezi ziyaretinde aday adaylarının heyecanına şahit olduğunu belirten Atabay, Aydın’da ön seçim tartışmalarının dışında kalmak şartıyla kendi görüşünün koşulsuz öz seçim olması gerektiğini ve ancak hangi şartların Kontenjanlı bir önseçimi zorladığını bilmediği için bir yorumda yapmak istemediğini belirtti. “ALTINKUM PROJESİNDE BELEDİYEDEN ESNAFA DESTEK” “Yeni Büyük Şehir yasasına uyumla ilgili o kadar çok iş karşımıza çıktı ki Didimlilere taahhüt ettiğimiz işleri yetiştirmeye çalışıyoruz” diyen Başkan Atabay “ Ancak birçok ziyareti programlamadan sorunun olduğu bölgeye giderek oradaki vatandaşlara ulaşıyorum” dedi.Altınkum projesinin son durumundan bahseden Atabay “Planlanan alanda yıkılması gereken yerlerden santimetre bazında bile yıkım işlemini gerçekleştirildi. Bundan sonraki süreçte işyeri sahiplerinin projelerine uygun siparişleri kalıyor” dedi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Ataba, İmbat ve Tekağaç bölgelerinin İmar planları için Ankara’da bulunduğunu belirterek Yalıköy Mahallesinin planları için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay haftalık basın toplantısında yaptıkları çalışmalarda bahsetti; basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Başkan Atabay İmar planlarında İmbat ve Tekağaç projesiyle ilgili olarak biten projenin hafta içinde Ankara’daki görüşmelerini tekrar yaptığını belirterek ilgili Bakanlıktaki Daire Başkanlığındaki atama sorunundan dolayı imzada beklediklerini, imza sonrası askı süresine gelineceğini söyledi. Başkan Atabay diğer taraftan Yalıköy Mahallesinin yeni bir planlama yapmak için programı başlattıklarını masa başı çalışmalarından ilçedeki haritacılardan büyük destek görerek hali hazır durumun netleşmeye başladığını daha sonra zemin etüdü ve çizim işlemlerinin başlayacağını belirterek “Biz Didim’de imarsız ve plansız yer kalmaması sözünü verdik. Bu konuda çalışmalarımızı başlattık.” dedi. Atabay Fevzi Paşa Mahallesinin imar planları içinde çalışmalarını sürdüğünü sözlerine ekledi.Ankara ziyaretleri sırasında CHP Genel merkezi ziyaretinde aday adaylarının heyecanına şahit olduğunu belirten Atabay, Aydın’da ön seçim tartışmalarının dışında kalmak şartıyla kendi görüşünün koşulsuz öz seçim olması gerektiğini ve ancak hangi şartların Kontenjanlı bir önseçimi zorladığını bilmediği için bir yorumda yapmak istemediğini belirtti.
“ALTINKUM PROJESİNDE BELEDİYEDEN ESNAFA DESTEK”
“Yeni Büyük Şehir yasasına uyumla ilgili o kadar çok iş karşımıza çıktı ki Didimlilere taahhüt ettiğimiz işleri yetiştirmeye çalışıyoruz” diyen Başkan Atabay “ Ancak birçok ziyareti programlamadan sorunun olduğu bölgeye giderek oradaki vatandaşlara ulaşıyorum” dedi.Altınkum projesinin son durumundan bahseden Atabay “Planlanan alanda yıkılması gereken yerlerden santimetre bazında bile yıkım işlemini gerçekleştirildi. Bundan sonraki süreçte işyeri sahiplerinin projelerine uygun siparişleri kalıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.