Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yakup Özen, adaylığını açıkladı

GÜNCEL 02.08.2018 - 18:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3576+ kez okundu.
 

Yakup Özen, adaylığını açıkladı

Aydın Devlet Hastanesi Sağlık Memuru Yakup Özen, Sağlık-Sen Aydın Şubesi Başkan Adaylığını açıkladı. Sağlık-Sen Aydın Şube binasına ekibiyle birlikte gelen Yakup Özen, mevcut Başkan Baki Karaer’e evrakları teslim etti.

AYDIN- Başkan adayı Özen, yaptığı kısa bir açıklamada, şunları söyledi: “Sağlık-Sen Aydın Şubesi 5. Olağan Genel kurul Delege Adaylığı süreci başlamış bulunmaktadır. Başvurular 01.08.2018 ile 03.08.2018 tarihi saat 17.00 ye kadar şahsen Sağlık-Sen Aydın şube başkanlığına yapılacaktır. Biz de Sağlık-Sen Aydın Şubesi’ne aday olan tabandan gelen genç dinamik üretken çalışkan her hangi bir menfaat düşünmeyen arkadaşlarımızla peyder pey demokrasi şölenimize delege adaylarımızı başvuru yapmasına sağlayacağız. İlk etapta Sağlık Müdürlüğü Üyeleri ile birlikte başvurumuzu yapmak için geldik. Aydın’ın coğrafi konumu sağlık hizmetinde herhangi bir aksamaya meydan vermemek için üç gün içerisinde 150 delege adayı arkadaşımızın başvurmasını sağlayacağız. Ancak ilan panolarında kurumların çıkaracağı delege sayısı, delege seçim tarihi henüz daha ilan edilmemiştir. Hukuki süreci takip edip bu dönemde her hangi bir oldubittiye asla müsaade etmeyeceğiz. Aydın ilinde ilk defa Sağlık-Sen Şubesi’nde demokrasi şölenine imza atarak üyelerimizin hür iradeleri ile delegelerin seçilmesini sonrasında da olağan genel kurulumuzu bayram havasında olmasını inşallah sağlayacağız. Bugün bir kez daha tabandan gelen bir hareketin temsilcileri olarak merhum Akif İnan ağabeyimizin izinde gideceğimizi kuruluş felsefesinde belirtildiği gibi şeffaf, saf, arı, duru ve temiz bir şekilde üyeyi kucaklayan bir yönetimin oluşmasını taahhüt ediyoruz.”
Aydın Devlet Hastanesi Sağlık Memuru Yakup Özen, Sağlık-Sen Aydın Şubesi Başkan Adaylığını açıkladı. Sağlık-Sen Aydın Şube binasına ekibiyle birlikte gelen Yakup Özen, mevcut Başkan Baki Karaer’e evrakları teslim etti.

AYDIN- Başkan adayı Özen, yaptığı kısa bir açıklamada, şunları söyledi:

“Sağlık-Sen Aydın Şubesi 5. Olağan Genel kurul Delege Adaylığı süreci başlamış bulunmaktadır. Başvurular 01.08.2018 ile 03.08.2018 tarihi saat 17.00 ye kadar şahsen Sağlık-Sen Aydın şube başkanlığına yapılacaktır.

Biz de Sağlık-Sen Aydın Şubesi’ne aday olan tabandan gelen genç dinamik üretken çalışkan her hangi bir menfaat düşünmeyen arkadaşlarımızla peyder pey demokrasi şölenimize delege adaylarımızı başvuru yapmasına sağlayacağız.

İlk etapta Sağlık Müdürlüğü Üyeleri ile birlikte başvurumuzu yapmak için geldik. Aydın’ın coğrafi konumu sağlık hizmetinde herhangi bir aksamaya meydan vermemek için üç gün içerisinde 150 delege adayı arkadaşımızın başvurmasını sağlayacağız.

Ancak ilan panolarında kurumların çıkaracağı delege sayısı, delege seçim tarihi henüz daha ilan edilmemiştir. Hukuki süreci takip edip bu dönemde her hangi bir oldubittiye asla müsaade etmeyeceğiz.

Aydın ilinde ilk defa Sağlık-Sen Şubesi’nde demokrasi şölenine imza atarak üyelerimizin hür iradeleri ile delegelerin seçilmesini sonrasında da olağan genel kurulumuzu bayram havasında olmasını inşallah sağlayacağız.

Bugün bir kez daha tabandan gelen bir hareketin temsilcileri olarak merhum Akif İnan ağabeyimizin izinde gideceğimizi kuruluş felsefesinde belirtildiği gibi şeffaf, saf, arı, duru ve temiz bir şekilde üyeyi kucaklayan bir yönetimin oluşmasını taahhüt ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.