Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yahya Kemal Beyatlı ekibinin büyük başarısı

EĞİTİM 12.02.2017 - 09:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3526+ kez okundu.
 

Yahya Kemal Beyatlı ekibinin büyük başarısı

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen halk oyunları yarışmasının il içi ayağı Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

AYDIN- Yarışmaya Aydın genelinden 7 okul ve federasyona bağlı 9 kulüp katıldı. 11 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 12.00’de başlayan yarışmanın ilk bölümünde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri Ege Bölgesi’nin yöresel halk oyunu olan zeybek oyununu sahneledi. Gençler, yıldızlar ve minikler olarak 3 ayrı kategoride yarışan takımlar, birinci olarak gruplara gitmeye hak kazanmaya çalıştı. 7 okul ekibinin gösterisini değerlendiren hakem heyetinin kararı doğrultusunda miniklerde Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu il birinciliği başarısı gösterdi. Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu öğrencileri her alanda olduğu gibi halk oyunlarında da Minikler Kategorisinde okullarını en iyi şekilde temsil ettir ve Aydın İl Birincisi olma başarısını gösterdi. Konuyla ilgili açıklama yapan okul yönetimi, bu başarının elde edilmesinde çalışkanlık, emek, özveri, gayret ve ekip ruhunun en güzel örneğini gösteren öğrencilere, halk oyunları öğretmenlerine, velilere ve tüm emeği geçenlere şükranlarını sunup, başarılarının devamını diledi.
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen halk oyunları yarışmasının il içi ayağı Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

AYDIN- Yarışmaya Aydın genelinden 7 okul ve federasyona bağlı 9 kulüp katıldı. 11 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 12.00’de başlayan yarışmanın ilk bölümünde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri Ege Bölgesi’nin yöresel halk oyunu olan zeybek oyununu sahneledi.

Gençler, yıldızlar ve minikler olarak 3 ayrı kategoride yarışan takımlar, birinci olarak gruplara gitmeye hak kazanmaya çalıştı. 7 okul ekibinin gösterisini değerlendiren hakem heyetinin kararı doğrultusunda miniklerde Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu il birinciliği başarısı gösterdi.

Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu öğrencileri her alanda olduğu gibi halk oyunlarında da Minikler Kategorisinde okullarını en iyi şekilde temsil ettir ve Aydın İl Birincisi olma başarısını gösterdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan okul yönetimi, bu başarının elde edilmesinde çalışkanlık, emek, özveri, gayret ve ekip ruhunun en güzel örneğini gösteren öğrencilere, halk oyunları öğretmenlerine, velilere ve tüm emeği geçenlere şükranlarını sunup, başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.