Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yağma iddiasına 6 gözaltı

ASAYİŞ 07.03.2018 - 15:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3119+ kez okundu.
 

Yağma iddiasına 6 gözaltı

Aydın’da, polis ekiplerinin yapma ve uyuşturucu ticaretine karıştıkları iddia edilen suç örgütüne yönelik olarak 11 ayrı adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, “Suç Örgütü Kurmak, Yönetmek, Nitelikli Yağma, Kasten Yaralama, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçlarını işleyen şahısların tespiti ve yakalanmalarına yönelik olarak 15 Şubat tarihinde Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, teknik ve fiziki takip destekli çalışma başlattı. 24 Şubat 2018 tarihinde İ.T’ in yağmalanması olayına karışan şüphelilerden O.A. ve Y.B.  tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Soruşturma kapsamındaki şüphelilerden E. A., 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet fişek ve 53,91 gram metamfetamin maddesi ile yakalandı. E.A., Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından işlemlerinin tamamlanmasına müteakip sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu. Soruşturma kapsamındaki diğer hedef şahısların yakalanabilmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilebilmesi amacıyla Aydın il merkezinde 9 ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlar kapsamında İ.T., A.T. ve M.G. isimli şahıslar yakalandı. Şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda çek ve senet ile 1 adet 38 kalibrelik tabanca fişeği, 2 adet pompalı tüfek ile 53 adet kartuş ele geçirildi. Soruşturma kapsamında E.V. ve M.A. isimli şüphelilerin yakalanmalarına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.
Aydın’da, polis ekiplerinin yapma ve uyuşturucu ticaretine karıştıkları iddia edilen suç örgütüne yönelik olarak 11 ayrı adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, “Suç Örgütü Kurmak, Yönetmek, Nitelikli Yağma, Kasten Yaralama, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçlarını işleyen şahısların tespiti ve yakalanmalarına yönelik olarak 15 Şubat tarihinde Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, teknik ve fiziki takip destekli çalışma başlattı. 24 Şubat 2018 tarihinde İ.T’ in yağmalanması olayına karışan şüphelilerden O.A. ve Y.B.  tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Soruşturma kapsamındaki şüphelilerden E. A., 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet fişek ve 53,91 gram metamfetamin maddesi ile yakalandı. E.A., Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından işlemlerinin tamamlanmasına müteakip sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

Soruşturma kapsamındaki diğer hedef şahısların yakalanabilmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilebilmesi amacıyla Aydın il merkezinde 9 ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlar kapsamında İ.T., A.T. ve M.G. isimli şahıslar yakalandı. Şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda çek ve senet ile 1 adet 38 kalibrelik tabanca fişeği, 2 adet pompalı tüfek ile 53 adet kartuş ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında E.V. ve M.A. isimli şüphelilerin yakalanmalarına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.