Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yağışla birlikte sıcaklıklar düşüyor

GENEL 01.11.2019 - 10:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1746+ kez okundu.
 

Yağışla birlikte sıcaklıklar düşüyor

Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı hava dalgasının etkisine girecek olan Ege Bölgesi’nde sıcaklıların 2 ila 4 derece azalacağı belirtildi.

AYDIN- Meteorolojiden yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, Ege Bölgesi’nin kuzey kesimlerinin bugün Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Dün kuzey kesimlerde başlayacak yağışların, bugün Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistem ile birlikte bölgenin büyük bir bölümünde görüleceği, Cumartesi günü ise bölgeyi terk etmesi bekleniyor. Bugün bölgenin kuzey kesimlerden başlayarak azalacak hava sıcaklığının özellikle bugün bölge genelinde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Bugün Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde yağış geçişleri bekleniyor. Bugün bölgenin büyük bir bölümünde yağış geçişleri olacağı tahmin ediliyor. Yağışların genel olarak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması, rüzgarın Balıkesir'in kuzeyi ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Ege Bölgesi’nde Cumartesi günü yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığının Pazar günü bölge genelinde tekrar artacağı tahmin ediliyor.
Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı hava dalgasının etkisine girecek olan Ege Bölgesi’nde sıcaklıların 2 ila 4 derece azalacağı belirtildi.

AYDIN- Meteorolojiden yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, Ege Bölgesi’nin kuzey kesimlerinin bugün Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Dün kuzey kesimlerde başlayacak yağışların, bugün Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistem ile birlikte bölgenin büyük bir bölümünde görüleceği, Cumartesi günü ise bölgeyi terk etmesi bekleniyor. Bugün bölgenin kuzey kesimlerden başlayarak azalacak hava sıcaklığının özellikle bugün bölge genelinde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Bugün Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde yağış geçişleri bekleniyor. Bugün bölgenin büyük bir bölümünde yağış geçişleri olacağı tahmin ediliyor. Yağışların genel olarak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması, rüzgarın Balıkesir'in kuzeyi ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Ege Bölgesi’nde Cumartesi günü yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığının Pazar günü bölge genelinde tekrar artacağı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.