Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yağışa dayanamadı çöktü

ASAYİŞ 25.01.2019 - 10:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3966+ kez okundu.
 

Yağışa dayanamadı çöktü

Aydın’ın Söke ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası, bir deponun duvarı park halindeki arabanın üstüne devrildi.

AYDIN - Olay Yenicami Mahallesi Şadırvan Sokak’ta meydana geldi. Söke’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, yağışla birlikte Şadırvan Sokak'ta depo olarak kullanılan binanın duvarı büyük bir gürültü ile 09 JF 889 plakalı ticari otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde büyük çapta maddi hasar oluşurken, herhangi bir can kaybı yaşanmaması ise sevindirdi. Belediye ekiplerinin çalışmasının ardından hasar gören otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.
Aydın’ın Söke ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası, bir deponun duvarı park halindeki arabanın üstüne devrildi.

AYDIN - Olay Yenicami Mahallesi Şadırvan Sokak’ta meydana geldi. Söke’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, yağışla birlikte Şadırvan Sokak'ta depo olarak kullanılan binanın duvarı büyük bir gürültü ile 09 JF 889 plakalı ticari otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde büyük çapta maddi hasar oluşurken, herhangi bir can kaybı yaşanmaması ise sevindirdi.

Belediye ekiplerinin çalışmasının ardından hasar gören otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.