Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yağış geri geliyor!

EKONOMİ 26.05.2015 - 15:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3356+ kez okundu.
 

Yağış geri geliyor!

Ege Bölgesi, Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisine geriyor. Yağışların Çarşamba ve Perşembe günleri Aydın’da da etkili olması bekleniyor.

Ege Bölgesi, Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisine geriyor. Yağışların Çarşamba ve Perşembe günleri Aydın’da da etkili olması bekleniyor. Türkiye bugün akşam saatlerinden sonra Güney Ege'den başlayarak, Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı bir sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.  Çarşamba günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz bölgeleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yarın meydana gelecek yağışların Ege bölge geneli, Marmara’nın güney ve doğusu ile Eskişehir çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz bölgesi ile İç ve Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların; Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege ile İç Anadolu’nun kuzeybatısında kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Cuma günü Sağanak ve gök gürültülü sağanak Yağışların Marmara’nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgelerinde etkili olmaya devam edeceği bekleniyor. Yağışlı sistemin hafta sonunda da yurdun orta kesimlerinde etkili olmaya devam edeceği tahmin ediliyor. SICAKLIKLAR AZALACAK Ege Bölgesi geneliyle birlikte Çarşamba ve Perşembe günleri Aydın’da da etkili olması beklenen yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının yağışlarla birlikte yarın batı bölgelerimizden başlayarak hafta sonuna kadar ülkemizin iç ve batı bölgelerinde 4 ila 8 derece arasında azalacağı öngörülüyor.
Ege Bölgesi, Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisine geriyor. Yağışların Çarşamba ve Perşembe günleri Aydın’da da etkili olması bekleniyor.

Ege Bölgesi, Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisine geriyor. Yağışların Çarşamba ve Perşembe günleri Aydın’da da etkili olması bekleniyor.

Türkiye bugün akşam saatlerinden sonra Güney Ege'den başlayarak, Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı bir sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.  Çarşamba günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz bölgeleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yarın meydana gelecek yağışların Ege bölge geneli, Marmara’nın güney ve doğusu ile Eskişehir çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Karadeniz bölgesi ile İç ve Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların; Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz ve Kuzey Ege ile İç Anadolu’nun kuzeybatısında kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Cuma günü Sağanak ve gök gürültülü sağanak Yağışların Marmara’nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgelerinde etkili olmaya devam edeceği bekleniyor. Yağışlı sistemin hafta sonunda da yurdun orta kesimlerinde etkili olmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR AZALACAK

Ege Bölgesi geneliyle birlikte Çarşamba ve Perşembe günleri Aydın’da da etkili olması beklenen yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının yağışlarla birlikte yarın batı bölgelerimizden başlayarak hafta sonuna kadar ülkemizin iç ve batı bölgelerinde 4 ila 8 derece arasında azalacağı öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.