Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yağ aldırayım derken hayatını kaybetti

ASAYİŞ 24.10.2019 - 12:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2284+ kez okundu.
 

Yağ aldırayım derken hayatını kaybetti

Aydınlı şahıs, İzmir’de yağ aldırma ameliyatından sonra hayatını kaybetti. Bayrak Ailesi, babalarının ölümünden hastaneyi sorumlu tuttu.

AYDIN  - İzmir’de yağ aldırma ameliyatı sırasında ince bağırsağının delinmesi sonucu hayatını kaybettiği öne sürülen Aydınlı Alaattin Bayrak’ın ailesi, babalarının ölümünden ameliyatı yapan özel hastaneyi sorumlu tutarak hastaneden şikayetçi oldu. Olaydan sonra Adli Tıp Kurumu kaldırılan Alaattin Bayrak’ın kesin ölüm sebebinin otopsiden sonra netleşeceği belirtildi. Edinilen bilgiye göre, Aydın’ın Efeler İlçesi’ne bağlı Eğrikavak Mahallesi’nde yaşayan ve İzmir’de çalışan 52 yaşındaki Alaattin Bayrak, 8 Ekim’de yağ aldırma ve göz ameliyatı için İzmir’in Kahramanlar semtinde bulunan özel bir hastaneye yattı. Ameliyatın ardından babasının yoğun ağrı çektiğini anlatan kızı Ferhan Kaya, “Çok söylememize rağmen doktorlar ağrıları önemsemedi. İki gün sonra babamın ince bağırsağında delinmenin olduğunu fark ettiler. Hayati riski olduğunu söyleyerek babamı hemen ameliyata aldılar. Aynı hastanede 10 gün yoğun bakımda kaldı. 21 Ekim günü babam son ameliyata girdi. Bize babamın bağırsağının dikişleri tutmadığını, yeniden ameliyata alınması gerektiğini söylediler. Sağlık durumu çok kötüydü. 10 günde 3 ameliyat geçirdi. Yoğun bakım doktorları ilgilendi ama diğer doktorlar hiç ilgilenmedi” diyerek babasının ölümünden sorumlu tuttuğu özel hastaneden şikayetçi oldu. Bugün İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan alınacak olan Alaattin Bayrak’ın cenazesinin Aydın Efeler İlçesi’ne bağlı Eğrikavak Mahallesi’nde toprağa verileceği belirtildi.
Aydınlı şahıs, İzmir’de yağ aldırma ameliyatından sonra hayatını kaybetti. Bayrak Ailesi, babalarının ölümünden hastaneyi sorumlu tuttu.

AYDIN  - İzmir’de yağ aldırma ameliyatı sırasında ince bağırsağının delinmesi sonucu hayatını kaybettiği öne sürülen Aydınlı Alaattin Bayrak’ın ailesi, babalarının ölümünden ameliyatı yapan özel hastaneyi sorumlu tutarak hastaneden şikayetçi oldu. Olaydan sonra Adli Tıp Kurumu kaldırılan Alaattin Bayrak’ın kesin ölüm sebebinin otopsiden sonra netleşeceği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın’ın Efeler İlçesi’ne bağlı Eğrikavak Mahallesi’nde yaşayan ve İzmir’de çalışan 52 yaşındaki Alaattin Bayrak, 8 Ekim’de yağ aldırma ve göz ameliyatı için İzmir’in Kahramanlar semtinde bulunan özel bir hastaneye yattı. Ameliyatın ardından babasının yoğun ağrı çektiğini anlatan kızı Ferhan Kaya, “Çok söylememize rağmen doktorlar ağrıları önemsemedi. İki gün sonra babamın ince bağırsağında delinmenin olduğunu fark ettiler. Hayati riski olduğunu söyleyerek babamı hemen ameliyata aldılar. Aynı hastanede 10 gün yoğun bakımda kaldı. 21 Ekim günü babam son ameliyata girdi. Bize babamın bağırsağının dikişleri tutmadığını, yeniden ameliyata alınması gerektiğini söylediler. Sağlık durumu çok kötüydü. 10 günde 3 ameliyat geçirdi. Yoğun bakım doktorları ilgilendi ama diğer doktorlar hiç ilgilenmedi” diyerek babasının ölümünden sorumlu tuttuğu özel hastaneden şikayetçi oldu.

Bugün İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan alınacak olan Alaattin Bayrak’ın cenazesinin Aydın Efeler İlçesi’ne bağlı Eğrikavak Mahallesi’nde toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.