Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

YADEM ile hizmet ayağınıza gelecek

SAĞLIK 01.08.2017 - 12:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4114+ kez okundu.
 

YADEM ile hizmet ayağınıza gelecek

Germencik Belediyesi’nin yaşlılara hizmet için kurduğu Yaşlı Danışma ve Eğitim Merkezi (YADEM), evden çıkamayan hasta ve yaşlılara hizmet vermek için hazırlanıyor.

AYDIN- Demos (Demans Mobil Servis) ve Evde Bakım Hizmetleri için kolları sıvayan Germencik belediye personelleri eğitimine son hızla devam ediyor. Ağustos ayının sonlarına doğru başlayacak olan ziyaretlerin ardından bakıma ve desteğe ihtiyacı olan hastalar sağlık uzmanları eşliğinde ziyaret edilerek sağlık hizmeti sunulacak. Saha çalışmaları ile halkın beklenti ve ihtiyaçlarını öğrenen YADEM personeli ve uzmanlar Germencikli yaşlıların özbakım, sağlık, sosyal yardımlar gibi konularda hizmet almasını ve gerektiği takdirde diğer kurumlar ile koordinasyon sağlayarak yönlendirilmesini ve takibini sağlayacak. Yaşlılara yönelik hizmetlerin zamanla artacağını söyleyen Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın şunları söyledi: “Yaşlılarımıza hizmet vermek bizi çok mutlu ediyor. Onlara psikolojik, sosyal, kültürel ve sağlık alanlarında destek olmaya her zaman hazırız. Hemşerilerimizin aktif, üretken ve sağlıklı ömür sürmeleri adına elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Yaşlılarımıza, YADEM ile dünya standartlarında eğitim ve hizmet verilecek. Personellerimiz uzmanlardan alınması gereken bütün eğitimleri alıyor. Sağlık uzmanlarımız ile birlikte yaşlılarımızın yanında olacağız. ‘Germencik’te yaşlanmak ayrıcalık haline gelecek’ sloganıyla personellerimizle birlikte en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağız.”
Germencik Belediyesi’nin yaşlılara hizmet için kurduğu Yaşlı Danışma ve Eğitim Merkezi (YADEM), evden çıkamayan hasta ve yaşlılara hizmet vermek için hazırlanıyor.

AYDIN- Demos (Demans Mobil Servis) ve Evde Bakım Hizmetleri için kolları sıvayan Germencik belediye personelleri eğitimine son hızla devam ediyor. Ağustos ayının sonlarına doğru başlayacak olan ziyaretlerin ardından bakıma ve desteğe ihtiyacı olan hastalar sağlık uzmanları eşliğinde ziyaret edilerek sağlık hizmeti sunulacak. Saha çalışmaları ile halkın beklenti ve ihtiyaçlarını öğrenen YADEM personeli ve uzmanlar Germencikli yaşlıların özbakım, sağlık, sosyal yardımlar gibi konularda hizmet almasını ve gerektiği takdirde diğer kurumlar ile koordinasyon sağlayarak yönlendirilmesini ve takibini sağlayacak.

Yaşlılara yönelik hizmetlerin zamanla artacağını söyleyen Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın şunları söyledi:

“Yaşlılarımıza hizmet vermek bizi çok mutlu ediyor. Onlara psikolojik, sosyal, kültürel ve sağlık alanlarında destek olmaya her zaman hazırız. Hemşerilerimizin aktif, üretken ve sağlıklı ömür sürmeleri adına elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Yaşlılarımıza, YADEM ile dünya standartlarında eğitim ve hizmet verilecek. Personellerimiz uzmanlardan alınması gereken bütün eğitimleri alıyor. Sağlık uzmanlarımız ile birlikte yaşlılarımızın yanında olacağız. ‘Germencik’te yaşlanmak ayrıcalık haline gelecek’ sloganıyla personellerimizle birlikte en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.