Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yabancı vatandaşlarla bir araya geldi

KÜLTÜR 11.11.2015 - 18:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1787+ kez okundu.
 

Yabancı vatandaşlarla bir araya geldi

Atabay, Tarihi Şapel’de Yabancı vatandaşlarla bir araya geldi.

Didim'in ilk yerleşim yeri olan Hisar Mahallesi'nde dünyaca ünlü Apollon Tapınağı'nın çevresinde bulunan,  Anıtlar Kurulu ve Milet Müze Müdürlüğü'nden alınan izinle Didim Belediyesi tarafından restore edilen ve geçen sene restorasyonunu tamamlanan 300 yıllık tarihi şapel, geçtiğimiz günlerde ilçemizde yaşayan yabancı vatandaşların ibadetlerini yapabilmeleri için hizmetine açılmıştı. 08 Kasım Pazar günü yabancı vatandaşları ibadetleri esnasında ziyaret eden ve yabancı vatandaşlar ile bir araya gelen Belediye Başkanı A.Deniz Atabay,  "Didim’de yaşayan vatandaşlarımızın  burada toplanıp kaynaşabilmeleri, ibadetlerini yapabilmeleri için kendilerinin kullanımlarına sunduk" dedi. İlçemizin çok kültürlülüğü barındıran bir kent olduğunu, tarihler boyu barış ve kültür şehri olarak bilindiğini, ilçemizde yaşayan tüm kültürlere tüm inançlara sonsuz saygı duyduklarını ve karşılıklı hoşgörü noktasında önemli adımlar attıklarını belirten Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, "bu ülke bu dünya hepimizin, dinlerimiz farklı olmasına rağmen aynı Allah'a inanıyoruz, siz kendinizi nerede ve nasıl mutlu hissediyorsanız, bizlerde onun için çalışacak yerli ve yabancı vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunacağız" dedi.  
Atabay, Tarihi Şapel’de Yabancı vatandaşlarla bir araya geldi.

Didim'in ilk yerleşim yeri olan Hisar Mahallesi'nde dünyaca ünlü Apollon Tapınağı'nın çevresinde bulunan,  Anıtlar Kurulu ve Milet Müze Müdürlüğü'nden alınan izinle Didim Belediyesi tarafından restore edilen ve geçen sene restorasyonunu tamamlanan 300 yıllık tarihi şapel, geçtiğimiz günlerde ilçemizde yaşayan yabancı vatandaşların ibadetlerini yapabilmeleri için hizmetine açılmıştı.

08 Kasım Pazar günü yabancı vatandaşları ibadetleri esnasında ziyaret eden ve yabancı vatandaşlar ile bir araya gelen Belediye Başkanı A.Deniz Atabay,  "Didim’de yaşayan vatandaşlarımızın  burada toplanıp kaynaşabilmeleri, ibadetlerini yapabilmeleri için kendilerinin kullanımlarına sunduk" dedi.

İlçemizin çok kültürlülüğü barındıran bir kent olduğunu, tarihler boyu barış ve kültür şehri olarak bilindiğini, ilçemizde yaşayan tüm kültürlere tüm inançlara sonsuz saygı duyduklarını ve karşılıklı hoşgörü noktasında önemli adımlar attıklarını belirten Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, "bu ülke bu dünya hepimizin, dinlerimiz farklı olmasına rağmen aynı Allah'a inanıyoruz, siz kendinizi nerede ve nasıl mutlu hissediyorsanız, bizlerde onun için çalışacak yerli ve yabancı vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunacağız" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.