Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yaban hayvanları için yem bırakıldı

GÜNCEL 08.01.2018 - 09:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3586+ kez okundu.
 

Yaban hayvanları için yem bırakıldı

Aydın’da kış aylarının gelmesi ile kar örtüsü ile kaplanan yüksek kesimlerde yaşayan yaban hayvanları için yem bırakıldı.

AYDIN- Aydın Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, Nazilli Doğa Koruma ve milli Parklar Şefliği tarafından karla kaplı yüksek kesimlerde yem bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için yem bırakıldı. Nazilli’de belgeli avcılık yapan Halil Erçoban ve Alptekin Özdemir’in yaban hayvanlarının kış şartlarında beslenebilmesi amacı ile Nazilli DKMP Şefliği’ne ulaştırdığı 150 kilogram buğday ve 100 kilogram saman, avcıların da katılımı ile tabiata bırakıldı. Nazilli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği yetkilileri yaban hayvanlarının beslenmesi için yem bırakmak isteyen duyarlı vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Bölgemizde bulunan avcılarımız, avcılık ve atıcılık derneklerimiz veya yem yardımı yapmak isteyen duyarlı vatandaşlarımızın yaban hayvanları için yem ve yiyecek yardımı yapma taleplerini Nazilli DKMP Şefliğimize telefon, e-posta veya sosyal medya aracılığı ile ulaştırmaları halinde, kış boyunca devam edecek olan yemleme çalışmalarımıza yapacak olduğu katkıları tabiat ve yaban hayvanları ile buluşturulacaktır. Konu hakkında duyarlılık göstererek katkıda bulunan ve bulunacak olan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” denildi.
Aydın’da kış aylarının gelmesi ile kar örtüsü ile kaplanan yüksek kesimlerde yaşayan yaban hayvanları için yem bırakıldı.

AYDIN- Aydın Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, Nazilli Doğa Koruma ve milli Parklar Şefliği tarafından karla kaplı yüksek kesimlerde yem bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için yem bırakıldı.

Nazilli’de belgeli avcılık yapan Halil Erçoban ve Alptekin Özdemir’in yaban hayvanlarının kış şartlarında beslenebilmesi amacı ile Nazilli DKMP Şefliği’ne ulaştırdığı 150 kilogram buğday ve 100 kilogram saman, avcıların da katılımı ile tabiata bırakıldı.

Nazilli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği yetkilileri yaban hayvanlarının beslenmesi için yem bırakmak isteyen duyarlı vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Bölgemizde bulunan avcılarımız, avcılık ve atıcılık derneklerimiz veya yem yardımı yapmak isteyen duyarlı vatandaşlarımızın yaban hayvanları için yem ve yiyecek yardımı yapma taleplerini Nazilli DKMP Şefliğimize telefon, e-posta veya sosyal medya aracılığı ile ulaştırmaları halinde, kış boyunca devam edecek olan yemleme çalışmalarımıza yapacak olduğu katkıları tabiat ve yaban hayvanları ile buluşturulacaktır. Konu hakkında duyarlılık göstererek katkıda bulunan ve bulunacak olan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.