Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yaban hayvanları doğaya bırakıldı

GÜNCEL 19.07.2017 - 17:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3667+ kez okundu.
 

Yaban hayvanları doğaya bırakıldı

Aydın’da tedavisi tamamlanan yaban hayvanları doğaya bırakıldı

AYDIN   Doğada yaralı halde bulunan yaban hayvanlarının, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak getirildikleri Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde tedavileri tamamlandı. Tedavisi tamamlanan üç baykuş, bir kızıl şahin ve bir atmaca törenle doğaya bırakıldı. Tedavileri tamamlanan 3 baykuş, 1 kızıl şahin ve 1 atmaca Aydın Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay, Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürlüğü ekipleri ve Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğrenci Topluluğu (KANATGER) üyeleri ile birlikte Aydın'ın Koçarlı İlçesi Çakırbeyli Mahallesi'nde tekrar doğaya salındı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürü Özcan Öselmiş, yaban hayatına yapılan yatırımların devam edeceğini belirterek, “2018 yılında ilimizde yapılması planlanan ‘Yaban Hayvanı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ ile yaban hayvanlarının tedavileri ve tekrar doğaya uyum sağlama çabaları daha iyi bir ortamda sağlanacak” dedi.
Aydın’da tedavisi tamamlanan yaban hayvanları doğaya bırakıldı

AYDIN   Doğada yaralı halde bulunan yaban hayvanlarının, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak getirildikleri Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde tedavileri tamamlandı. Tedavisi tamamlanan üç baykuş, bir kızıl şahin ve bir atmaca törenle doğaya bırakıldı.

Tedavileri tamamlanan 3 baykuş, 1 kızıl şahin ve 1 atmaca Aydın Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay, Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürlüğü ekipleri ve Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğrenci Topluluğu (KANATGER) üyeleri ile birlikte Aydın'ın Koçarlı İlçesi Çakırbeyli Mahallesi'nde tekrar doğaya salındı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın Şube Müdürü Özcan Öselmiş, yaban hayatına yapılan yatırımların devam edeceğini belirterek, “2018 yılında ilimizde yapılması planlanan ‘Yaban Hayvanı Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ ile yaban hayvanlarının tedavileri ve tekrar doğaya uyum sağlama çabaları daha iyi bir ortamda sağlanacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.