Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Xperia Z4 ortaya çıktı

BİLİM 11.04.2015 - 21:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3367+ kez okundu.
 

Xperia Z4 ortaya çıktı

Yakında tanıtılacak olan iki model de GPU benchmark testinde karşımıza çıktı.

Mart ayında tanıtılan amiral gemileri Galaxy S6 ve One M9 yavaş yavaş satışa çıkarılmaya başlamışken artık gözler LG G4 ve Sony Xperia Z4'e çevrilmiş durumda. Bu telefonlardan LG G4'ün 28 Nisan'da gerçekleştirilen etkinlikle karşımıza çıkacağı kesinlik kazanmıştı. Şimdi ise hem LG G4 hem de Xperia Z4, GFXBench Manhattan 3.1 benchmark testinde karşımıza çıktı. Bu benchmark testinde cihazların, belli bir süre içerisinde GPU'nun en fazla kaç fps'de, kaç kare oynatabildiği gösteriliyor. Bu yeni görüntüde ise Xperia Z4'ün bu testten oldukça başarılı bir şekilde ayrıldığını görüyoruz. Ancak LG G4, bu konuda biraz aşağılarda kalmış. Ayrıca benchmark testine göre Xperia Z4 Adreno 430 GPU'yasahipken, LG G4 ise Adreno 418 GPU'ya sahip. Xperia Z4 bu GPU'su ile, 18fps'de 1115 kare oynatırken, LG G4 ise, 5.6 fps'de 348 kareoynatmış. Son olarak benchmark testinde Xperia Z4'ün sekiz çekirdekli Snapdragon 810 çipsete sahip olduğu, LG G4'ün ise altı çekirdekli Snapdragon 808 çipsete sahip olduğu yazıyor.
Yakında tanıtılacak olan iki model de GPU benchmark testinde karşımıza çıktı.

Mart ayında tanıtılan amiral gemileri Galaxy S6 ve One M9 yavaş yavaş satışa çıkarılmaya başlamışken artık gözler LG G4 ve Sony Xperia Z4'e çevrilmiş durumda. Bu telefonlardan LG G4'ün 28 Nisan'da gerçekleştirilen etkinlikle karşımıza çıkacağı kesinlik kazanmıştı. Şimdi ise hem LG G4 hem de Xperia Z4, GFXBench Manhattan 3.1 benchmark testinde karşımıza çıktı.

Bu benchmark testinde cihazların, belli bir süre içerisinde GPU'nun en fazla kaç fps'de, kaç kare oynatabildiği gösteriliyor. Bu yeni görüntüde ise Xperia Z4'ün bu testten oldukça başarılı bir şekilde ayrıldığını görüyoruz. Ancak LG G4, bu konuda biraz aşağılarda kalmış.

Ayrıca benchmark testine göre Xperia Z4 Adreno 430 GPU'yasahipken, LG G4 ise Adreno 418 GPU'ya sahip. Xperia Z4 bu GPU'su ile, 18fps'de 1115 kare oynatırken, LG G4 ise, 5.6 fps'de 348 kareoynatmış.

Son olarak benchmark testinde Xperia Z4'ün sekiz çekirdekli Snapdragon 810 çipsete sahip olduğu, LG G4'ün ise altı çekirdekli Snapdragon 808 çipsete sahip olduğu yazıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.