Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Westpark’ta İNYA rüzgarı

EKONOMİ 13.12.2019 - 13:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2494+ kez okundu.
 

Westpark’ta İNYA rüzgarı

Germencik Belediyesi ve 6 tarımsal kalkınma kooperatifinin işbirliğiyle ortaya çıkan İNYA markasının, fuar ve festivallerde boy göstermeye devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in göreve başlamasının ardından çalışmalarına başladığı ve 3 ay gibi kısa bir sürede markalaşmasını tamamladığı İNYA uluslararası fuarlara katılacak duruma geldi. Geçtiğimiz günlerde 3 gün süren Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılan ve büyük ilgi odağı olan İNYA, bu kez de 26 gün sürecek olan İzmir Bayraklı Westpark Yöresel Ürünler Festivali’nde stant açarak yine ilgi odağı olmayı başardı. Standın açılışını Belediye Başkanı Fuat Öndeş yaparak İNYA ürünlerini tanıttı. 5 Ocak tarihine kadar sürecek olan Westpark Yöresel Ürünler Festivali’nde, İNYA standının açılışını gerçekleştiren ve ürünleri bizzat tanıtan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Öndeş, şunları söyledi: “Göreve başlar başlamaz çalışmalarını başlattığımız ve 3 ay gibi kısa sürede kurumsallaşmasını ve markalaşmasını sağladığımız İNYA her geçen gün büyümeye devam ediyor. Tamamen özkaynaklarımızla başka bir yerden destek, teşvik almadan bu noktalara getirdiğimiz markamızın etkinliğini arttırıyoruz. Kanatlarımızı açıyoruz demiştik ve artık İNYA Germencik’in kanatları olacak diyoruz. Bu çerçevede tanıtım faaliyetlerimizi hızlandırdık. Önemli fuar ve organizasyonların aranan markası haline geliyoruz. Geçtiğimiz hafta katıldığımız Travel Turkey İzmir Fuarı’nın ardından bu hafta da Westpark Yöresel Ürünler Festivali’nde standımızı açtık. Üreticilerimizin, çiftçilerimizin, kısacası Germencik’in markası İNYA’yı ulusal ve uluslararası tüm platformlarda tanıtmaya devam edeceğiz.”
Germencik Belediyesi ve 6 tarımsal kalkınma kooperatifinin işbirliğiyle ortaya çıkan İNYA markasının, fuar ve festivallerde boy göstermeye devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in göreve başlamasının ardından çalışmalarına başladığı ve 3 ay gibi kısa bir sürede markalaşmasını tamamladığı İNYA uluslararası fuarlara katılacak duruma geldi.

Geçtiğimiz günlerde 3 gün süren Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılan ve büyük ilgi odağı olan İNYA, bu kez de 26 gün sürecek olan İzmir Bayraklı Westpark Yöresel Ürünler Festivali’nde stant açarak yine ilgi odağı olmayı başardı. Standın açılışını Belediye Başkanı Fuat Öndeş yaparak İNYA ürünlerini tanıttı.

5 Ocak tarihine kadar sürecek olan Westpark Yöresel Ürünler Festivali’nde, İNYA standının açılışını gerçekleştiren ve ürünleri bizzat tanıtan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Öndeş, şunları söyledi:

“Göreve başlar başlamaz çalışmalarını başlattığımız ve 3 ay gibi kısa sürede kurumsallaşmasını ve markalaşmasını sağladığımız İNYA her geçen gün büyümeye devam ediyor. Tamamen özkaynaklarımızla başka bir yerden destek, teşvik almadan bu noktalara getirdiğimiz markamızın etkinliğini arttırıyoruz.

Kanatlarımızı açıyoruz demiştik ve artık İNYA Germencik’in kanatları olacak diyoruz. Bu çerçevede tanıtım faaliyetlerimizi hızlandırdık. Önemli fuar ve organizasyonların aranan markası haline geliyoruz. Geçtiğimiz hafta katıldığımız Travel Turkey İzmir Fuarı’nın ardından bu hafta da Westpark Yöresel Ürünler Festivali’nde standımızı açtık. Üreticilerimizin, çiftçilerimizin, kısacası Germencik’in markası İNYA’yı ulusal ve uluslararası tüm platformlarda tanıtmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.