Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

(W.A.N.T.E.D.) gösterilerine ev sahipliği yapacak

EĞİTİM 21.12.2015 - 22:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2515+ kez okundu.
 

(W.A.N.T.E.D.) gösterilerine ev sahipliği yapacak

Nazilli Belediyesi Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Erasmus + kapsamında " We All Need Traditional and Educational Dances " (W.A.N.T.E.D.) İsimli Gençlik Değişimi Projesine destek veriyor.

İki ya da daha fazla ülkeden gençlik gruplarını bir araya getiren, gençlerin çeşitli temaları tartışmalarına ve anlatmalarına fırsat sağladığı gibi birbirlerinin ülkeleri ve kültürleri hakkında bilgi edinmelerini sağlayan Gençlik Değişimi Projesine Nazilli Belediyesi destek veriyor. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında uygulanan Gençlik Değişimi Projesi " We All Need Traditional and Educational Dances " (W.A.N.T.E.D.) isimli farklı ülkelerden iki ya da daha fazla grubun ulus ötesi ortaklığına dayanan dans gösterileri Nazilli’de yapılacak. Grup Lideri İsa Aktuğ ve Proje İrtibat Kişisi Zehra Ateş Duruakan önderliğinde 21-27 Aralık 2015 tarihlerinde Nazilli'de gerçekleşecek ve Nazilli Belediyesinin sponsorluğunu yapacağı proje etkinlikleri kapsamındaki dans gösterileri 25 Aralık 2015 cuma günü Saat: 13.00 - 15.00 arasında Nazilli Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleştirilecek. Kendi yöresel danslarını paylaşıp kültürel bilgi alışverişinde bulunacak olan etkinlik Türkiye, Bulgaristan, Romanya ve Ukrayna'dan toplam 28 katılımcıyla gerçekleştirilecek. Nazilli Belediyesi Sponsorluğunda gerçekleşecek etkinliğe tüm Nazilli Halkını davet eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. Başkan Alıcık “Gençlik Değişimleri bir ya da daha fazla gençlik grubunun, birlikte ortak program etkinliklerine katılmak üzere diğer bir ülkedeki gençlik grubu tarafından misafir edilmesine izin verir. Bu projeler, gençlerin aktif katılımını gerektirir ve onların farklı sosyal ve kültürel gerçekleri keşfetmeleri ve farkındalıklarını sağlamaları, birbirlerinden karşılıklı olarak öğrenmeleri ve Avrupa vatandaşı olma duygularını kuvvetlendirmeleri içindir. Biz de Nazilli Belediyesi olarak hem sosyal belediyecilik anlayışı ile hem de eğitime verdiğimiz önemi ön planda tutarak bu projeye destek veriyoruz. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında uygulanan Gençlik Değişimi Projesi We All Need Traditional and Educational Dances " (W.A.N.T.E.D.)etkinliğine ev sahipli yaparak uzun yaşam kenti olarak ulusal ve uluslar arası tescillenmiş olan ve 42 ilden büyük olan kentimizi, Nazilli’mizi taçlandırıyoruz” dedi.
Nazilli Belediyesi Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Erasmus + kapsamında " We All Need Traditional and Educational Dances " (W.A.N.T.E.D.) İsimli Gençlik Değişimi Projesine destek veriyor.

İki ya da daha fazla ülkeden gençlik gruplarını bir araya getiren, gençlerin çeşitli temaları tartışmalarına ve anlatmalarına fırsat sağladığı gibi birbirlerinin ülkeleri ve kültürleri hakkında bilgi edinmelerini sağlayan Gençlik Değişimi Projesine Nazilli Belediyesi destek veriyor. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında uygulanan Gençlik Değişimi Projesi " We All Need Traditional and Educational Dances " (W.A.N.T.E.D.) isimli farklı ülkelerden iki ya da daha fazla grubun ulus ötesi ortaklığına dayanan dans gösterileri Nazilli’de yapılacak.

Grup Lideri İsa Aktuğ ve Proje İrtibat Kişisi Zehra Ateş Duruakan önderliğinde 21-27 Aralık 2015 tarihlerinde Nazilli'de gerçekleşecek ve Nazilli Belediyesinin sponsorluğunu yapacağı proje etkinlikleri kapsamındaki dans gösterileri 25 Aralık 2015 cuma günü Saat: 13.00 - 15.00 arasında Nazilli Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleştirilecek. Kendi yöresel danslarını paylaşıp kültürel bilgi alışverişinde bulunacak olan etkinlik Türkiye, Bulgaristan, Romanya ve Ukrayna'dan toplam 28 katılımcıyla gerçekleştirilecek.

Nazilli Belediyesi Sponsorluğunda gerçekleşecek etkinliğe tüm Nazilli Halkını davet eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. Başkan Alıcık “Gençlik Değişimleri bir ya da daha fazla gençlik grubunun, birlikte ortak program etkinliklerine katılmak üzere diğer bir ülkedeki gençlik grubu tarafından misafir edilmesine izin verir. Bu projeler, gençlerin aktif katılımını gerektirir ve onların farklı sosyal ve kültürel gerçekleri keşfetmeleri ve farkındalıklarını sağlamaları, birbirlerinden karşılıklı olarak öğrenmeleri ve Avrupa vatandaşı olma duygularını kuvvetlendirmeleri içindir. Biz de Nazilli Belediyesi olarak hem sosyal belediyecilik anlayışı ile hem de eğitime verdiğimiz önemi ön planda tutarak bu projeye destek veriyoruz. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında uygulanan Gençlik Değişimi Projesi We All Need Traditional and Educational Dances " (W.A.N.T.E.D.)etkinliğine ev sahipli yaparak uzun yaşam kenti olarak ulusal ve uluslar arası tescillenmiş olan ve 42 ilden büyük olan kentimizi, Nazilli’mizi taçlandırıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.